28 mai 2018 | 18:00

Xiaomi pregătește un telefon cu totul special, iar acestea sunt noile detalii

ACTUALITATE
Xiaomi pregătește un telefon cu totul special, iar acestea sunt noile detalii

În ultimele săptămâni, am detaliat mai multe aspecte ale vârfului de gamă de la Xiaomi. Telefonul aniversar al chinezilor urmează să fie lansat pe 31 mai și va fi intitulat Xiaomi Mi 8.

Majoritatea producătorilor de mobile au devenit din ce în ce mai ineficienți când vine vorba de păstrarea secretelor referitoare la viitoarele smartphone-uri. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că există foarte puține detalii care nu se cunosc până la această oră despre Xiaomi Mi 8.

Deja au început să circule pe internet imagini cu aparatul și o mare parte dintre specificațiile sale sunt previzibile. Cu toate acestea, tot mai desprindem câteva detalii despre viitorul smartphone din cutia aparatului care a fost publicată de cei de la SlashGear.

xiaomi mi 8 box

Xiaomi Mi 8 va fi dezvăluit în mod oficial pe 31 mai. Dacă nu era evident din titlu, telefonul va celebra opt ani de activitate pentru unul dintre cei mai relevanți producători chinezi de telefoane ai momentului. Conform statisticilor apărute online în urmă cu câteva săptămâni, Xiaomi ocupă la această oră poziția a patra în topul global al producătorilor de mobile, după Samsung, Apple și Huawei.

Xiaomi Mi 8 va fi construit în jurul unui Snapdragon 845 cu 6GB RAM și o memorie internă de 64GB. Nu este exclus să existe și o versiune a smartphone-ului cu 8GB RAM și o memorie de 8GB. În mod surprinzător, terminalul va include un modul Dual-GPS.

Utilitatea a două module GPS nu este foarte clară la această oră, dar având în vedere că detaliul respectiv este menționat și pe afișul de mai jos, s-ar putea să fie o particularitate interesantă.

[readmore]

În privința celorlalte particularități care au fost confirmate de cutia aparatului și de afiș, Xiaomi Mi 8 va avea două camere principale dintre care una va fi de 20 megapixeli. Încărcarea și sincronizarea datelor se vor face prin USB-C, iar în cutie te vei bucura de un port USB-C la 3,5mm stereo.

Mufa de căști standard va lipsi de pe marginea telefonului. Au existat câteva zvonuri legate de includerea unui sistem elaborat de recunoaștere facială precum cel din iPhone X. Va fi interesant să vedem dacă se confirmă.

xiaomi mi 8

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele