World of Warcraft: Battle for Azeroth, lansat oficial în variantă finală

Battle for Azeroth s-a lansat oficial. Acesta este cel mai nou expansion pack pentru World of Warcraft și ajunge la toți utilizatorii de WoW după o lungă perioadă de beta.

Amatorii de WoW au așteptat cu interes lansarea celui mai nou update adus îndrăgitului joc de la Blizzard. Acesta a fost finisat pe parcursul mai multor luni, iar acum este disponibil în versiunea finală. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat pe WorldOfWarcraft.com.

Pe aceeași pagină web vei găsi lista completă cu schimbările ce au fost incluse în această actualizare. Lista este una surprinzător de stufoasă și promite să stea la baza multor ore pierdute in-game.

World of Warcraft s-a lansat în 2004, în urmă cu aproximativ 14 ani. Între timp, a beneficiat de șapte expansion-pack-uri cărora le-am pierdut de mult timp șirul. Cel mai nou este Battle for Azeroth, un expansion-pack care va crește nivelul maxim pe care îl poți obține cu un erou de la 110 la 120. Fostul prag de 110 a fost stabilit odată cu lansarea Legion în august 2016.

Printre noutățile introduse odată cu World of Warcraft: Battle for Azeroth, se numără noi elemente de gameplay, noi obiecte pentru care merită să te lupți, noi instanțe și raiduri la care să te arunci, cât și zone complet noi de explorat.

Kul Tiras este noua zonă în care vor fi localizați jucătorii Alianței în cea mai mare parte a timpului. Zandalar va fi noua locație de bază pentru jucătorii care fac parte din Hoardă.

Față de rasele tradiționale de la care îți poți construi un personaj in-game, în noul expansion-pack, vei putea experimenta pentru prima oară un concept intitulat ”Allied Races”. Acestea sunt sub-rase pe care le poți debloca după ce te-ai jucat suficient și ai dobândit o reputație semnificativă. În mod previzibil, vei putea crea și personaje noi, de la zero, cu noile rase.

Noul expansion pack costă 50 de dolari pe site-ul Blizzard. Opțional, te poți arunca pentru 70 de dolari la versiunea Digital Deluxe Edition pentru câteva beneficii suplimentare in-game. În continuare, vei avea nevoie de un abonament la WoW pentru a te juca, dar dacă te abonezi, măcar nu mai trebuie să cumperi toate expansion pack-urile lansate anterior. Vei avea acces la ele gratuit și vei fi nevoit să dai bani în plus doar pe Battle for Azeroth.

19:25 14.08.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video