WhatsApp fură de la Telegram o funcție care te scapă de foarte mult stres

WhatsApp fură de la Telegram o funcție care te scapă de foarte mult stres

Piața aplicațiilor de chat este dominată de doar câteva aplicații și nu ar trebui să vină ca o surpriză majoră faptul că una dintre cele mai interesante opțiuni din Telegram a fost adoptată de WhatsApp cu un nume schimbat.

Una dintre cele mai utile funcții din WhatsApp are legătură cu grupurile. Foarte mulți utilizatori ai aplicației de chat sunt membrii în câteva grupuri construite în jurul unor subiecte. Unii au un grup de WhatsApp cu vecinii de pe scară, alții detaliază subiecte legate de ce se întâmplă la locul de muncă.

Din păcate, aceleași grupuri pot deveni rapid o sursă semnificativă de stres, mai ales dacă există câțiva membrii care profită de ocazie pentru a te agresa cu mesaje și notificări.

Deși ai putea să treci un grup în modul silențios și să nu mai primești deloc notificări de la el, există o soluție mai utilă care a fost perfecționată de-a lungul timpului de către creatorii Telegram. Aceasta se pretează mai ales în cazul în care te-ai înscris într-un grup doar pentru a primi notificări de la un administrator al grupului sau de la o personalitate.

În Telegram, grupurile care funcționează într-un singur sens sunt intitulate canale și te poți abona la ele, nu trebuie să fii învitat de un administrator. Pe WhatsApp, o funcție foarte apropiată de aceasta va fi intitulată one-way broadcast și ar trebui fie introdusă la nivel global în săptămânile următoare.

Din acel moment, grupurile care vor fi construite pe această rețetă actualizată vor permite doar administratorilor de grup să posteze mesaje. Eventual, ceilalți membri pot oferi o formă de feedback la mesaje, dar cu siguranță nu te vor mai putea agresa cu notificări la fiecare zece secunde.

Dacă ai ultima versiune de WhatsApp și vrei transformi un grup obișnuit într-unul de tip one-way broadcast, trebuie să faci un tap pe numele său în partea de sus a ecranului, să intri la Group Info și să faci un tap pe Group Settings. Din secțiunea Send Messages, alege ”Only Admins”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: