Cum vorbești la Vodafone „pe caiet”. Oferta în avans te scapă de griji

Cum vorbești la Vodafone

Vodafone introduce o ofertă specială cu ocazia sărbătorilor de Paște care te lasă să vorbești pe datorie. În campania specială, Vodafone lansează serviciul gratuit Ofertă în avans.

Clienții Vodafone pe cartele prepay au posibilitatea să rămână conectați în rețea și să beneficieze de reactivarea ofertei existente, chiar dacă nu au credit în cont. Vodafone integrează astfel în oferta pentru cartele o opțiune disponibilă, prin tradiție, doar pentru abonații serviciilor mobile.

Prin acest serviciu, când creditul utilizatorilor cartelei devine insuficient, oferta este reînnoită automat. Astfel, vei primi un credit în avans care va fi scăzut din următoarea reîncărcare.

Tot ce trebuie să faci este să reîncarci în următoarele șapte zile, pentru a putea folosi în continuare beneficiile incluse în ofertă. Serviciul este disponibil atât pentru clienții existenți, cât și cei noi care au avut cel puțin două activări consecutive ale unei oferte. Acesta poate fi activat dacă trimiți textul „Da” la numărul 366, ca răspuns la un SMS pe care îl primești pentru inițierea serviciului.

Prin oferta lansată în campania de Paște, clienții Cartelei Vodafone pot, de asemenea, să beneficieze de un bonus de 80 GB, cu valabilitate de 90 de zile, pe care îl primesc la prima activare a unei oferte de minimum 6 euro: 50 GB se primesc automat la activarea ofertei, iar restul de 30 GB sunt oferiți în cadrul campaniei „Net Folosești, Net Primești” și se primesc la trimiterea unui SMS cu textul „Da” la 2777. Detaliile complete ale ofertei sunt disponibile pe pagina Vodafone România.

Înainte de acest anunț, ultima mare știre despre Vodafone a fost amenda primită de la ANCOM. Vodafone nu i-a informat complet pe clienți că utilizarea serviciului este condiționată de achiziționarea unor opțiuni, după data de 15 iunie 2017.

Operatorul a modificat atât caracteristicile extraopțiunilor, cât și termenii și condițiile generale de utilizare a serviciilor preplătite, referitoare la condițiile în care este furnizat roamingul.

Astfel, acest serviciu putea fi utilizat doar în condițiile în care achiziționai o opțiune care oferea acces la roaming. În plus, serviciul nu funcționa dacă aveai activă o opțiune care oferea exclusiv beneficii naționale.

Etichete: