Vivo Y71 este viitorul telefon chinezesc pe care speri să pui mâna

Vivo Y71 este viitorul telefon chinezesc pe care speri să pui mâna

În trecut, Vivo a reușit să lanseze câteva mobile cu un design original într-o mare de clone chinezești. Viitorul său smartphone pare să fie Vivo Y71. 

Conform documentelor de certificare de la TENAA, terminalul se pare că va fi lansat în două versiuni. Prima dintre ele va fi Vivo Y71, iar a doua va fi intitulată Vivo Y71A. TENAA este autoritatea asiatică de certificare pentru toate terminalele mobile care urmează să se comercializeze în China.

Deși va avea partea din față dominată de un ecran fără rame, viitorul Vivo Y71 nu va integra tradiționalul breton pe care îl vedem pe majoritatea telefoanelor de top actuale. Gadgetul va fi construit în jurul unui panou de 5,99 inci cu o rezoluție de 1440 x 720 pixeli. Având în vedere liniile discrete de antenă de pe margini, este foarte probabil ca întreaga carcasă a telefonului să fie realizată din metal.

Dimensiunile viitorului smartphone sunt de 155,87 x 75,74 x 7,8 milimetri. Greutatea sa totală este de 150 de grame. Un pic ciudat este faptul că nu se vede un senzor de amprentă pe partea din față sau din spate a telefonului. Având în vedere că nu este un smartphone de top, este foarte probabil ca respectiva componentă să fi fost eliminată din ecuație. În schimb, tradiționaliștii se vor bucura de prezența unui port stereo de 3,5 milimetri în colțul din stânga jos al ramei inferioare. Un port microUSB facilitează procesul de încărcare al telefonului. Aparent, are un singur difuzor în dreapta jos.

Configurația hardware a viitorului telefon include un Snapdragon 425 cu 3GB RAM și o memorie internă de 32GB. Pe partea de captură, are un senzor de 13MP, în timp ce partea frontală facilitează selfie-uri cu o rezoluție maixmă de 5 megapixeli. Preinstalat cu Android 8.0, Vivo Y71 va folosi o baterie de 3285 mAh. Telefonul urmează să fie lansat oficial pe 5 aprilie la o valoare de 175 de dolari.