Chinezii de la Vivo au cel mai ieftin telefon cu senzor de amprentă în ecran

Chinezii de la Vivo au cel mai ieftin telefon cu senzor de amprentă în ecran

Vivo X23 este cel mai recent smartphone al chinezilor cu un senzor de amprentă ascuns în ecran și un preț mult mai accesibil decât cel asociat futuristului Vivo NEX.

Cei de la Vivo au un departament de cercetare și dezvoltare foarte bine pus la punct, având în vedere smartphone-urile atrăgătoare și interesante care au ajuns pe piață în ultimul an sub brandul asiatic. Au reușit să micșoreze crestătura pentru camera frontală cât se poate de mult, iar marginea inferioară tinde să devină inexistentă. Cel mai recent model care confirmă trendul detaliat mai sus este intitulat Vivo X23.

Anunțat de curând în China, Vivo X23 are un un senzor de amprentă ascuns în spatele unui ecran de 6,41 inci cu o rezoluție nativă de 1080 x 2340 pixeli. Pentru care experiența vizuală să fie una spectaculoasă, panoul folosit este un Super AMOLED, chiar dacă restul configurației este mainstream, mai degrabă decât high end. Camera frontală este de 12 megapixeli și în aceeași crestătură găzduiește un scanner infraroșu pentru recunoaștere facială.

Creierul întregii afaceri este un SoC Snapdragon 670 cu opt nuclee și o cantitate de memorie RAM egală cu 8GB. Aparent, printr-o tehnologie proprietară intitulată Dual Turbo Acceleration Engine ar trebui ca telefonul să fie mai sprinten decât alte gadgeturi cu o configurație similară. Astfel de afirmații trebuie însă testate.

Vivo-X23-Special-Variants

Partea de captură este asigurată de două camere principale de înaltă rezoluție. Prima are 12 megapixeli și F/1.8, pe când a doua de 13 megapixeli este ultra-wide cu F/2.4. Pentru sporirea artificială a calității pozelor, vor exista câteva particularități bazate pe inteligență artificială precum AI Beauty, AI Portrait și nu numai.

Vivo X23 se lvirează într-o singură variantă cu 128GB de spațiu, cu un acumulator de 3400 mAh și Android 8.1, mascat cu Funtouch OS 4.5. Pe partea de finisaj, în schimb, poți opta pentru Phantom Purple, Phantom Red sau Blue. Prețul de achiziție este de aproximativ 440 de euro, iar în magazine va ajunge începând cu 14 septembrie.

 

Citește și: