Vivo X21i tocmai a fost certificat și e gata de lansare

Vivo X21i tocmai a fost certificat și e gata de lansare

Chinezii scot noi telefoane pe bandă rulantă, iar cea mai recentă dovadă a faptului că multe dintre ele trebuie avute în vedere poartă numele Vivo X21i.

Primele imagini cu Vivo X21i au apărut online în urmă cu câteva săptămâni, dar în ultimele zile, a devenit din nou cap de afiș. Pe data de 9 mai, rezultatele din Geekbench ale smartphone-ului au fost publicate pe internet.

Cu acea ocazie, ne-am dat seama că Vivo X21i va face parte din aceeași familie de aparate precum Vivo X21 și X21 UD. Acesta din urmă a fost primul smartphone cu un senzor de amprentă ascuns sub ecran. Cu respectivele aparate, X21i va împărtăși o parte dintre specificații. Diferența majoră între ele constă în faptul că iminentul telefon folosește un SoC Helio P60, în defavoarea unui Snapdragon 660 de la Qualcomm. Cantitatea de memorie RAM va fi de 6GB, iar sistemul de operare preinstalat va fi Android 8.1 Oreo.
vivo x21i geekbench
Conform speculațiilor din piață, numele complet al noului telefon va fi Vivo AI Smart Photo X21i, o referință la faptul ca ar trebui să genereze niște fotografii impresionante printr-o serie de artificii software. În privința datei de lansare, deși nu a fost comunicată oficial, nu ar trebui să mai avem foarte mult de așteptat.

Telefonul a trecut deja pe la TENAA pentru certificare. TENAA este autoritatea chineză care trebuie să aprobe toate dispozitivele electronice ce urmează să fie comercializate în teritoriu. Din dosarul disponibil la această adresă, aflăm că Vivo X21i va avea 159 de grame, iar dimensiunile sale vor fi de 154,37 x 74,98 x 6,99 milimetri.

Telefonul se va ascunde în spatele unui panou OLED de 6,28 inci cu o rezoluție nativă de 2280 x 1080 pixeli. În partea de sus a ecranului, va avea un breton pentru camera frontală de ”doar” 24 de megapixeli, senzor de proximitate și difuzor. Nu este exclus să aibă în continuare o mufă standard de căști în colțul din stânga sus. Pe spate, are două camere principale de 12, respectiv 5 megapixeli.