04 iun. 2018 | 06:30

Când e lansat Vivo NEX, telefonul chinezesc impresionant prin specificații

ACTUALITATE
Când e lansat Vivo NEX, telefonul chinezesc impresionant prin specificații

După câteva luni în care s-a aflat în stadiul de prototip și a făcut valuri sub numele de Vivo APEX, chinezii de la VIVO se pare că vor aduce pe piață telefonul atrăgător sub numele Vivo NEX.

În ultimele luni, Vivo APEX Concept Phone a fost subiectul multor speculații. Smartphone-ul de top se află printre singurele care nu vin la pachet cu un breton și include rame inexistente pe toate cele patru margini. Pentru ca acest lucru să fie posibil, camera frontală se ascunde în rama superioară a aparatului și iese la suprafață doar când ai nevoie de ea, într-o manieră similară cu cea a unui periscop de submarin.

În varianta comercială, Vivo APEX va fi intitulat Vivo NEX. Telefonul de top al chinezilor și unul dintre cele mai originale pe care le vom vedea în acest an va fi dezvăluit oficial pe data de 12 iunie, în Shanghai. Invitația oficială a fost transmisă deja către câteva publicații asiatice și, cel puțin momentan, nu se știe dacă terminalul va ajunge pe canale oficiale și în alte colțuri ale mapamondului.

În schimb, printr-o serie de postări pe rețeaua de socializare Weibo, reclamele pentru telefon au fost însoțite de o serie de superlative. Aparent, telefonul este rezultatul faptului că ”alergarea după excelență nu se oprește niciodată”, iar în final ”creează o experiență futuristă.”

[readmore]

Dacă speculațiile se dovedesc a fi adevărate, Vivo NEX va utiliza un panou OLED cu o rezoluție nativă Full HD+ și un raport de aspect de 19:9. Va integra un senzor de amprentă sub jumătatea inferioară a ecranului și va avea un raport de aproape 100% între ecranul utilizabil și suprafața frontală a telefonului.

Telefonul va fi disponibil în trei variante, dești nu se știe dacă toate vor arăta la fel. Cel mai scump va sări până la 1100 de dolari și va utiliza un procesor Snapdragon 845. Cel mai ieftin se va încadra în 780 de dolari, iar partea de procesare va fi asigurată de un Snapdragon 710. Toate trei vor suporta încărcare rapidă printr-un port USB C.

vivo NEX eveniment

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele