Vivo Nex 2 ar putea avea cameră foto cu cea mai performantă diafragmă

Vivo Nex 2 ar putea avea cameră foto cu cea mai performantă diafragmă

Vivo Nex 2 se anunță a fi un telefon extrem de performant, iar și camera foto a acestuia va aduce ceva nou pe piață, dacă e să ne luăm după cele mai noi zvonuri.

Vivo Nex 2 e un telefon de care ai putea fi interesat dacă ești în căutarea performanțelor maxime. Conform celor mai recente zvonuri din industrie, telefonul va fi un ”monstru” cu 10 GB de memorie RAM. Alături de asta, va avea și procesor Snapdragon 845, procesorul de vârf al celor de la Qualcomm, momentan.

Informațiile sunt confirmate de apariția în Geekbench a unui telefon cu numele de cod V1821A, care are specificațiile amintite anterior. Alături de acestea, te-ar putea interesa să afli și că are Android 9 Pie. Asta îl va face primul telefon Vivo care rulează cel mai nou Android.

Conform unui nou zvon, camera foto principală dintre cele trei de pe spate va avea o diafragmă imensă. Astfel, te vei bucura de o diafragmă de f/1.3, iar Vivo Nex 2 ar deveni liderul pe piață la acest capitol. Momentan, ștacheta a fost ridicată de către Galaxy S9, care a reușit să vină cu diafragmă de f/1.5. Aceasta este folosită și de către Galaxy Note 9.

În ceea ce privește ecranul, sau mai bine zis ecranele, Vivo Nex 2 va avea un display principal de 6,59 inci. Este eliminată nevoia unui difuzor dedicat, deoarece sunetul provine direct din ecran. Vei avea și un ecran secundar, care este integrat pe spatele telefonului. Acesta va avea diagonala de 5,5 inci și va funcționa independent de cel principal.

Telefonul va avea o baterie ceva mai mică decât se aștepta, probabil din cauza ecranului secundar, care ocupă ceva mai mult loc la interior. Telefonul ar urma să debuteze pe 11 decembrie, cel mai probabil.

Sursa: gsmarena.com