Viitorul Call of Duty are o dată de lansare și un nume oficial

Viitorul Call of Duty are o dată de lansare și un nume oficial

Call of Duty este cea mai profitabilă franciză din industria jocurilor video și tocmai am aflat primele detalii despre versiunea ce va fi lansată în acest an.

În acceași zi în care Donald Trump a inclus Call of Duty pe lista celor mai violente jocuri video, cei de la Activision ne-au oferit primele informații despre viitorul titlu. Nu trece nici un an fără un nou CoD, iar 2018 nu va fi excepția de la regulă.

Până la finele acestui an, gamerii se vor putea bucura de Call of Duty: Black Ops 4. Într-o mod destul de suspect, în locul cifrei romane sau arabe de la final, oficialii Activision au înfățișat numele noului joc ca fiind Black Ops IIII. Acest detaliu contează însă mai puțin.

Call of Duty Black Ops 4 se va lansa pe data de 12 octombrie 2018. Anunțul oficial a fost făcut prin intermediul postării de pe Twitter de mai jos. Aceasta a incorporat un teaser pentru joc, dar nu include suficient de multe cadre pentru te ajuta să-ți dai seama despre ce va fi vorba. Jocul va fi dezvoltat de Treyarch.

Anul trecut, a fost lansat Call of Duty WWII. Acela a fost foarte bine primit de critici și de fanii seriei. Cel mai recent Black Ops din seria CoD a fost lansat în 2015. Încercând să genereze un pic de interes pentru joc, Black Ops 4 a fost descris în materialele de marketing ca ”o experiență revoluționară de gaming”. Mai multe informații despre joc împreună cu un trailer complet vor fi oferite în cadrul unei conferințe transmise live pe internet pe 17 mai 2018.

Anunțul pentru Call of Duty Black Ops IIII vine după câteva luni de speculații legate de următorul joc al îndrăgitei serii. La fel ca WWII, va putea fi jucat pe PlayStation 4, Xbox One și PC.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: