14 nov. 2017 | 07:38

Xbox One X versus PS4 Pro: pe ce se vede mai bine Call of Duty WWII

VIDEO VIDEO

Call of Duty WWII este unul dintre cele mai pretențioase jocuri ale acestui an. Din acest motiv, este perfect pentru un test comparativ între Xbox One X și PS4 Pro.

Xbox One X a fost subiectul multor speculații pe parcursul ultimului an, dar noua consolă Microsoft tocmai a fost lansată în mod oficial și vine la pachet cu specificații impresionante. În principiu, nu ar trebui să existe nici un dubiu vizavi de faptul că aceasta este cea mai rapidă consolă din piață. Cu toate acestea, puterea de procesare nu este suficientă pentru ca un joc să arate sau să se miște mai bine. Pentru a ne lămuri dacă se justifică investiția într-o consolă precum Xbox One X, va trebui să analizăm modul în care dezvoltatorii de jocuri profită de performanța suplimentară.

[related]

Mare avantaj al Xbox One X și PS4 Pro constă în faptul că cele două console vin la înaintare cu suport pentru conținut video 4K. Pe lângă clipuri Ultra HD de pe Netflix sau YouTube, unele jocuri recente vor putea fi de asemenea jucate la o rezoluție de patru ori mai mare decât Full HD.

În orice caz, recent lansatul Call of Duty WWII este menit să profite la maxim de ce au de oferit noile console de la Microsoft și Sony. Din acest motiv, creația celor de la Sledgehammer Games este perfectă pentru un test comparativ. Clipul de mai sus a fost realizat de Digital Foundry și încearcă să te ajute să-ți dai seama care dintre console este mai bună.

În teorie, Xbox One X a ieșit câștigător. Mai multe scene păreau să includă mai multe detalii într-o perioadă mai mică de timp. Cu alte cuvinte, dacă petreceai mult timp uitându-te în jurul tău, s-ar putea să fii mai impresionat de modul în care arată jocul pe One X. Având însă în vedere câ noul Call of Duty WWII este menit să fie un joc alert, este puțin probabil să vezi o diferență între experiența oferită de One X comparativ cu un PS4 Pro. În orice caz, clipul merită văzut, măcar pentru a-ți forma o opinie vizavi de modul în care a evoluat grafica pe console.

[related]

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele