VIDEO O Tesla și-a luat zborul și a aterizat în parcarea unei școli

Două camere de supraveghere au reușit să surprindă momentul în care un șofer și a sa Tesla Model S își iau zborul și aterizează în parcarea unei școli.

Dacă ai văzut filmul Dukes of Hazard, îți va fi mai ușor să-ți dai seama la ce fel de săritură ar trebui să te aștepți în videoclipul de mai sus. Diferența e că viața bate filmul, iar săritura de aici e pe bune și cel mai probabil, s-a lăsat cu o daună totală pentru Tesla implicată în accident.

Șoferul, în vârstă de 46 de ani, probabil că s-a crezut în vreun Fast and Furious și s-a gândit că ar fi o idee bună să treacă în viteză peste o cale ferată înălțată. Din păcate pentru el și pentru pasagerul său, calea ferată a acționat ca o rampă, astfel că Tesla Model S a reușit să-și ia zborul pe o distanță destul de lungă.

Se vede destul de clar că mașina avea viteză excesivă, mult prea mare mai ales pentru o trecere la nivel cu calea ferată. Cei care au investigat accidentul spun că automobilul a petrecut aproximativ 30 de metri în aer. Imediat după aterizare, mașina a părăsit carosabilul, a intrat în parcarea unei școli și s-a oprit într-un copac.

Din fericire pentru șofer și pentru pasager, ambii au suferit doar răni superficiale, tratate la fața locului. Din păcate pentru șofer, totuși, acesta și-a distrus mașina și va avea și de dat cu subsemnatul în fața autorităților, pe fondul stilului de condus.

Așadar, dacă ai de gând să te joci de-a GTA și să decolezi de pe o rampă ad-hoc, mai bine te limitezi totuși la universul virtual și nu încerci s-o faci în realitate, că nu știi cum aterizezi.

Citește și: