Jocul Spider-Man a făcut mai mulți bani în trei zile decât filmul Marvel

Jocul Spider-Man a făcut mai mulți bani în trei zile decât filmul Marvel

Marvel’s Spider-Man devine titlul PlayStation first-party cu cele mai rapide vânzări. Cu peste 3,3 milioane de jocuri vândute în primele trei zile, jocul stabilește un nou record.

Bun, deci dacă luăm în calcul că prețul de vânzăre de 59,99 de dolari atunci cele 3,3 milioane de copii înseamnă venituri de 198 milioane de dolari, depășind cu mult banii încasați de filmului Spider-Man: Homecoming în weekendul de lansare, 117 milioane de dolari.

Un alt record pentru Sony este faptul că dintre cele 3,3 milioane de copii un milion au venit din precomenzi. Practic, un milion de oameni au crezut că jocul o să fie bun, că o să merite, înainte de a citi orice părere despre joc. În aceste statistici nu sunt incluse vânzările de console PlayStation 4 Pro personalizate cu Spider-Man, pachet ce conținea și jocul.

Spider-Man devine astfel unul dintre cele mai profitabile titluri pentru Sony, depășind chiar și performanța God of War, din care s-au vândut 3,1 milioane de copii în primele trei zile de la lansarea din luna mai a acestui an. Totuși, se pare că jocul Sony nu a reușit să depășească recordul stabilit de Batman: Arkham Knight, acesta fiind în continuare jocul cu cele mai rapide vânzări din istoria generației actuale de console. În aproape cinci luni jocul fiind vândut în peste 5 milioane de exemplare.

Noi am jucat Spider-Man și ne-a plăcut ceea cei de la Insomniac au făcut. În Spider-Man intri în rolul lui Peter Parker/Spider-Man când acesta are 23 de ani și se luptă cu răufăcători de vreo opt ani de zile deja. Deci avem un Spider-Man trecut prin multe și care și-a făcut mulți inamici de-a lungul anilor. De asemenea, trebuie să știți că acest joc nu este legat în niciun fel de alte jocuri Marvel sau de filmele și serialele Marvel.

Ei au reușit să creeze un joc distractiv, ce spune o poveste interesant și pe care orice fan al filmelor sau al benzilor desenate ar trebui să-l încerce.

Citește și: