Primul credit de vacanță, de luat online, e lansat în România

Primul credit de vacanță, de luat online, e lansat în România

Dacă televizoare și telefoane poți cumpăra în rate, de ce nu ai putea să-ți iei și o vacanță? Sau măcar s-o poți face online.

Agenția de turism Fly Go și TBI Credit, parte a TBI Bank, lansează primul produs de finanțare 100% digital disponibil în România pentru achiziția de produse și servicii turistice. Asta înseamnă că poți să-ți plătești vacanța în rate și poți aplica pentru credit direct pe site-ul agenției, fără a fi necesară o vizită la bancă.

Cei care accesează creditul până la finalul lunii iulie pot plăti vacanța în 12 rate cu o dobândă de 0%. Cei care aleg creditul beneficiază de o perioadă de grație de 30 de zile.

Reprezentanții companiei susțin că procesul nu durează mai mult de 10 minute și este disponibil 24/7. Soluția de finanțare poate fi accesată inclusiv de către clienții noi, neimplicând existența unei relații anterioare cu o bancă. Obținerea creditului implică și un apel video, iar actele se semnează electronic.

În prezent, bugetul alocat de români pentru un sejur de vară, de familie, este cuprins între 900 și 1.200 de euro. În același timp, costul mediu al unui city break este de 200 euro de persoană. Potrivit unei analize Fly Go, cele mai accesate destinații pentru vacanțele de vară sunt, în continuare, Grecia, Turcia și Spania.

Însă turiștii români încep să opteze tot mai mult pentru destinații noi, în țări și regiuni precum Croația, Corsica, Malta, Sardinia și Sicilia, atât pentru sejururi de șapte până la 10 zile, cât și pentru city break-uri.

Citește și: