Trump, comparat cu un penis. De ce Apple e „vinovatul”

Trump, comparat cu un penis. De ce Apple e „vinovatul”

Dacă îți place limba engleză și te încântă interațiunea cu asistenți virtuali, Siri are o surpriză pentru tine legată de viața lui Donald Trump.

La fel ca Google sau Apple, Google Assistant și Siri își trag informațiile oferite dintr-o varietate semnificativă de susrse. În teorie, totul pleacă de la Wikipedia, dar având în vedere democrația prost înțeleasă de pe cea mai mare enciclopedie online, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că mai și greșește.

Nu de alta, dar articolele de pe Wikipedia sunt scrise de oameni, iar cu un pic de efort, pot fi manipulate într-o direcție sau alta.

Având în vedere răspunsul de mai jos pe care îl oferă Siri la o întrebare foarte simplă, este evident pentru toate părțile implicate faptul că nu sunt mulți care vor gusta gluma recentă a asistentului virtual dezvoltat înh Cupertino.

Totul pleacă de la o întrebare aparent nevinovată. O întrebi pe Siri câți ani are Trump și, fără să ezite, îți confirmă că are 72 de ani. Încerând să-ți ofere un context pentru acea informație banală, tot Siri preia un articol de pe Wikipedia cu viața lui Trump și-ți citează câteva paragrafe.

Din păcate pentru fanii lui Trump, în locul pozei sale, a figurat sau mai figurează un penis masculin. Este important de reținut că această situație se petrece doar în interfața Siri, iar pagina sa de Wiki pare să fie în regulă. Pentru că unul sau mai mulți indivizi încearcă să o actualizeze în timp real, este destul de greu să monitorizezi ce se întâmplă în pagina lui Donald Trump de Wikipedia.

Ca referință, nu este prima oară când Siri o dă de gard foarte grav cu informațiile oferite. În urmă cu aproximativ un an, Despacito de la Luis Fonzi și Daddy Yankee figura ca fiind imnul Bulgariei. La momentul respectiv însă, problema s-a remediat rapid.

siri donald trump penis