Trucuri Instagram: Cum oprești pe cineva să te urmărească, dacă ai profil public

Trucuri Instagram: Cum oprești pe cineva să te urmărească, dacă ai profil public

Printr-o actualizare recentă adusă Instagram, rețeaua de socializare îți permite să oprești o persoană să-ți mai urmărească postările, chiar și atunci când ai un profil public.

Instagram îți permite să-ți creezi două tipuri de conturi. Prima variantă implică realizarea unui profil public. Dacă optezi pentru această versiune implicită, orice utilizator de Instagram poate vedea tot ce ai postat vreodată online. Pentru a te urmări, nu are nevoie de acordul tău și, din momentul în care face acel gest, postările tale vor apărea prin fluxul său de postări. Mecanismul este cât se poate de simplu și apropiat de modul de funcționare al Twitter.

Dacă ții la intimitatea postărilor tale și te încântă ideea de Instagram fără să fii urmărit de oamenii pe care nu i-ai cunoscut niciodată, îți poți crea un cont privat. În acel set de circumstanțe, nimeni nu poate să-ți vadă vreo fotografie sau clip, până când nu i-ai permis să te urmărească. Contul tău apare la căutare și este însoțit de fotografia ta de profil, dar nicio postare anterioară sau viitoare nu poate fi văzută de cineva fără acordul tău explicit.

Ca o medie între cele două, oficialii Instagram au introdus de curând o actualizare care îți permite să ai un profil public, dar să oprești anumite persoane să te urmărească. Este important de reținut că profilul tău va fi în continuare public, iar cineva îți poate vedea postările dacă intră pe pagina ta. Dacă l-ai scos însă din lista de urmăritori, nicio postare de la tine nu-i va mai apărea în fluxul pe care îl vede când intră în aplicație.

Pentru opri pe cineva să te urmărească pe Instagram, intră în aplicația omonimă și accesează-ți profilul din dreapta jos. Fă un tap pe Followers în dreptul pozei tale de profil. Apasă pe cele trei buline din dreptul numelui unei persoane și optează să Ștergi urmăritorul. Confirmă alegerea în noua fereastră. Trucuri Instagram Unfollow

Citește și: