27 sept. 2018 | 13:57

Trei motive să vrei iPhone Xs când o să fie disponibil în România

ACTUALITATE
Trei motive să vrei iPhone Xs când o să fie disponibil în România

iPhone Xs a stat în precomandă și deja ajungem pe ultima sută de metri. Poate ai bani economisiți, poate n-ai luat iPhone X. Dacă vrei cel mai bun iPhone, atunci aceste motive sunt cele de care să ții cont.

Per total, față de modelul X, iPhone Xs are un hardware mai performant și un Face ID pentru autentificare facială mai rapid. Vestea și mai bună e că modelul Xs Max are cel mai mare ecran pus vreodată de Apple pe un telefon.

Ecranul e și primul motiv pentru care te-ar putea interesa iPhone Xs. Ei bine, conform DisplayMate, ecranul iPhone Xs are o acuratețe a culorilor „aproape perfectă”. A obținut un scor de 0,8 JNCD (Just Noticeable Color Differences – doar mici diferențe de culoare) pe gama de culori DCI-P3 (standard în industria cinematografică) utilizată pentru televizoarele 4K UHD.  Mai mult, ecranul de pe iPhone Xs Max a obținut și cel mai mic scor la capitolul reflexie (4,7%).

Al doilea atu e camera foto. Da, a rămas duală cu senzori de câte 12 megapixeli, dar aplicația a primi o opțiune nouă (de-a selecta gradul de defocalizare a fundalului) și pixelii de pe senzor sunt mai mari. Mărimea lor e relevantă, pentru că îți permite să tragi poze mai bune în situații cu luminozitate scăzută. Față de iPhone X, noile modele au un procesor de imagine îmbunătățit și Apple susține că inteligența artificială contribuie la sporirea calității imaginilor.

Nu în ultimul rând, iPhone Xs Max e, în sine, un motiv pentru care ai vrea telefonul. Are ecran de 6,5 inci OLED, cel mai mare de pe un iPhone și unul dintre cele mai mari dintre toate telefoanele disponibile pe piață. Da, aplicațiile, pe Xs Max, beneficiază și de mod landscape ca să folosești mai bine diagonala mai mare.

evoMAG a avut iPhone Xs și Xs Max la precomandă din 14 septembrie. De pe pagina dedicată încă poți plasa comenzi și în următoarele zile să-l aștepți. Partea bună e că sunt toate modelele listate, de la 64 GB până la 512 GB, dacă vrei să instalezi zeci de aplicații, să filmezi sute de videouri 4K și să ai mii de poze.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele