28 sept. 2018 | 14:53

Totul despre Google Pixel 3 înainte de lansarea oficială

ACTUALITATE
Totul despre Google Pixel 3 înainte de lansarea oficială

Google Pixel 3 este cel mai așteptat smartphone din ultima parte a acestui an, dar la câte zvonuri au ajuns online cu referire la el, e puțin probabil să ne mai uimească.

Într-o manieră similară cu Apple, Google lansează doar două telefoane pe an în cadrul unei singure conferințe din ultimul trimestru. De câțiva ani, Apple s-a aruncat la anunțarea mai multor aparate, dar se păstrează în continuare formatul unei singure conferințe în luna septembrie a fiecărui an.

Google a lansat terminalele Pixel 2 și Pixel 2 XL în luna octombrie a anului trecut, iar urmașii acelor gadgeturi vor ajunge în lumina reflectoarelor în aceeași perioadă a acestui an.

Dacă ar fi să se dea un premiu pe marginea acestui subiect, Google Pixel 3 XL ar câștiga titlul de cel mai prost păstrat secret din industria de mobile a ultimului an. La fiecare câteva zile, au apărut online noi particularități care vor încerca să transforme gadgetul într-un concurent serios pentru iPhone Xs Max sau Galaxy Note 9.

Deși ne-am confruntat de curând aproape exclusiv cu speculații referitoare la Google Pixel 3 XL, au început să circule pe internet și informații referitoare la fratele său mai mic. Ca referință, din punct de vedere vizual, va fi foarte simplu să faci diferența între cele două, trecând peste particularitatea referitoare la diagonală.

Pixel 3 XL va ajunge pe piață cu o crestătură în partea de sus a ecranului, similară cu cea pe care o vezi la majoritatea smartphone-urilor de top din ultimul an. Fratele său mai mic, va avea o margine destul de groasă atât în partea de sus a ecranului, cât și în partea de jos, cu marginile laterale fiind cât se poate de discrete.

Ca un upgrade de funcționalitate comparativ cu fosta generație, terminalele Pixel 3 vor veni cu o secțiune suplimentară intitulată Pixel Tips în Settings. Aceea te va ajuta să profiți mai bine de tot ce îți poate oferi aparatul.

Google Pixel 3 și Google Pixel 3 XL vor fi dezvăluite în mod oficial pe 9 octombrie în cadrul unui eveniment care va avea loc simultan în New York, Londra și Paris.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele