30 iun. 2015 | 15:07

Tom Cruise e inamicul dronelor în partea a doua a filmului Top Gun

ENTERTAINMENT
Tom Cruise e inamicul dronelor în partea a doua a filmului Top Gun

Pentru multă lume, Top Gun e încă în topul celor mai bune filme făcute vreodată. Vestea bună este că partea a doua a fost confirmată oficial și îl va aduce din nou pe Tom Cruise în rolul lui Maverick. 

David Ellison, de la compania de producție Skydance, a dat vestea privind Top Gun 2 în timp ce promova Terminator: Genisys în Berlin. ”Justin Marks scrie scenariul chiar acum. Are o abordare fenomenală care ia în considerare modul în care s-a schimba lumea pentru piloții de luptă din Marină în zilele noastre”, a declarat el.

Practic, Top Gun 2 va explora ”conflictul” dintre aviația clasică și noua generație de piloți de drone, potrivit The Guardian. ”Cred că este un film ce ar trebui să fie în 3D sau la IMAX și un film care trebuie filmat practic. După cum știe oricine, Tom va vrea cu siguranță să fie în acele avioane”, a mai spus Ellison.

Zvonurile legate de o continuare a filmului Top Gun au început să apară încă de acum cinci ani, când regizorul Tony Scott (acum decedat) era dispus să realizeze și partea a doua. El declarase, pe atunci, că nu avea de gând să se întoarcă la lumea lui Maverick, Goose și Ice Man, dar a fost inspirat după ce s-a întâlnit cu un tânăr pilot care lucra cu drone. ”E o lume complet diferită acum. Acești tocilari, acești copiii se joacă de-a războiul în furgonete Fallon, Nevada și dacă trebuie vreodată să mergem la război împotriva Orientului Mijlociu sau a Estului Îndepărtat, acești oameni chiar pot să comande dronele. Le operează de la distanță și apoi petrec toată noaptea”, a spus Scott.