The Grinch e cea mai nouă animație de la creatorii minionilor

În ultimul deceniu, a devenit evident că animațiile nu mai sunt doar pentru copii, iar iminentul The Grinch de la creatorii Despicable Me și Minions este cea mai nouă dovadă a acestui trend.

Benedict Cumberbatch este unul dintre cei interesanți actori la ora actuală, încercând să se poziționeze în spatele unor roluri cât se poate de diversificate. După Sherlock și Doctor Strange, Cumberbatch se va implica în acest an într-o animație cât se poate de amuzantă. Este vorba de The Grinch.

În funcție de vârstă, povestea personajului The Grinch s-ar putea să-ți fie cunoscută datorită lung-metrajului din 2000 cu Jim Carrey în rolul principal. Până la finele acestui an, îl vom vedea pe Cumberbatch în rolul malițiosului Grinch într-o animație de la Illumination Entertainment. La fel ca originalul de acum 18 ani, lung metrajul animat The Grinch  se va baza pe cartea pentru copii a lui Dr. Seuss. – How the Grinch Stole Christmas!.

Ca referință, acesta este al doilea lung metraj de la Illumination inspirat de scrierile lui Dr. Seuss după The Lorax în 2012. În teorie, au mai existat planuri și pentru alte ecranizări după Dr. Seuss, precum The Cat in the Hat. Acelea au fost însă abandonate pentru ca studioul să se concentreze pe continuări ale francizelor profitabile pe care le are deja în portofoliu, precum Minions.

Vizavi de Grinch, promovarea animației a început în luna februarie a acestui an, cu un promo construit în jurul olimpiadei de iarnă. Au urmat câteva trailere publicate la câteva luni distanță, dar apogeul tuturor este trailerul final de mai sus, cel de-al treilea din serie. În ceea ce privește umorul filmului, din ce putem desprinde din trailer, se pare că tonul animației nu se va îndepărta prea mult de rețeta care s-a aflat în spatele succesului înregistrat cu Despicable Me și Minions. Va fi interesant de văzut modul în care povestea fetiței Cindy-Lou Who se va integra cu firul epic principal al peliculei, având în vedere rolul ei important în cartea originală.

Alexandru Puiu
06:00 01.10.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video