Tesla Model S break e mașina superbă pe care ai vrea s-o ai

Tesla Model S break e mașina superbă pe care ai vrea s-o ai

Tesla ne-a obișnuit cu mașinile electrice și Elon Musk a promis, în Model 3, o versiune mai ieftină. Le produce greu, le livrează și mai greu, dar sunt terți care construiesc alte versiuni pe modelele Tesla. Ultima încercare e superbă.

Probabil că nu-ți zice nimic numele RemetzCar. E o companie din Olanda specializată în reinventarea altor mașini deja produse și disponibile pe piață. De data aceasta a făcut din Tesla Model S un alt fel de automobil. A transformat-o în break și a creat câteva lucruri special pentru ea.

Modelul pe care îl vezi în imaginile de mai jos a fost creat pe comandă pentru colecționarul Floris de Raadt. „Ideea era să transform o Tesla Model S într-un break dinamic și sportiv, nu să am neapărat mai mult spațiu pentru bagaje. Favorita noastră este versiunea «Bold Chrome» cu geamuri speciale care să sublinieze liniile dinamice îndrăznețe ale mașinii”, a declarat de Raadt, citat de Electrek.

Mașina aceasta va fi prezentată la International Concours d’Élégance Paleis Het Loo între 29 iunie și 1 iulie, în Apeldoorn, Olanda. După eveniment, proprietarul duce acest concept de Tesla Model S într-un tur prin Europa.

Dacă te întrebi cât din originala Tesla Model S a mai rămas în această versiune break, ei bine, destul de mult. Structura de bază e aceeași, dar schimbările radicale sunt în spate, acolo unde au fost integrate un spoiler nou, a fost regândit tot designul și au fost integrate stopuri noi. Totodată, dispune și de ștergătoare ascunse în caroserie.

În pozele disponibile cu acest break Tesla Model S o să observi că e o culoare diferită, pe care n-o vezi prea des pe modele de serie. Asta pentru că e o nuanță creată pe „comandă”, comanda lui de Raadt. Nuanța verde metalic e completată cu nuanțe de auriu.

Până la urmă, dacă Tesla tot nu livrează suficient de repede modele noi, e bine de știut că dacă dai suficienți bani, poți să ai o mașină nouă. Sau una reinventată, cum vrei să-i spui.

Sursa: Electrek