O nouă Tesla care a luat foc din senin îți schimbă părerea despre americani

O nouă Tesla care a luat foc din senin îți schimbă părerea despre americani
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
08:01 18.06.2018

O mașină Tesla Model S a luat foc pe parcursul weekend-ului fără nici un fel de explicație aparentă. Automobilul i-a aparținut regizorului Michael Morris, cunoscut pentru implicarea sa în controversatul serial 13 Reasons Why.

Pe Santa Monica Boulevard, una dintre cele mai populare străzi din Los Angeles, o mașină a luat foc în weekend. Autoturismul cu pricina a fost un Tesla Model S. Evenimentul a fost filmat de actrița Mary McCormack (The West Wing, In Plain Sight). Mașina i-a aparținut soțului lui McCormack, regizorul Michael Morris.

Până la momentul redactării acestui material, nu există o explicație oficială pentru eveniment, dar se pare că nu a fost provocat de vreun eveniment care a avut loc în prealabil. Mașina nu a fost implicată într-un accident și nici măcar nu utiliza funcția de Autopilot. Mai mult decât atât, din cauza aglomerației din trafic de la momentul evenimentului, Morris se deplasa cu o viteză foarte mică.

”Asta s-a întâmplat soțului meu și mașinii sale astăzi. Nici un accident, din senin, în trafic pe Santa Monica Blvs. Mulțumesc cuplului drăguț care l-a atenționat și i-a spus să tragă pe dreapta. Și mulțumesc lui Dumnezeu că cele trei fetițe ale mele nu s-au aflat în mașină cu el.” Întregul set de circumstanțe a fost detaliat într-o postare pe Twitter care poate fi văzută mai jos.

Oficialii Tesla au afirmat că au inițiat o investigație a evenimentului împreună cu autoritățile din Los Angeles. Deși Elon Musk este o prezență foarte activă pe Twitter, momentan nu a făcut nici o afirmație pe marginea mașinii care a luat foc din senin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI