Gadgetul care îți dă internet wireless în toată casa

Gadgetul care îți dă internet wireless în toată casa

Tenda a lansat un kit wireless care te ajută să-ți extinzi rețeaua în toată casa. Se numește Nova Mesh MW6 și va fi disponibil în magazinele din România.

Tenda susține că, odată cu creșterea explozivă a popularității dispozitivelor de tip smart home și a serviciilor de streaming, ca Netflix, acoperirea WiFi a întregii locuințe a devenit o necesitate. Tenda Nova MW6 este un produs care înlocuiește orice router și oferă o soluție pentru acoperire WiFi în întreaga casă.

MW6 utilizează tehnologia de tip mesh (plasă – n.r.) care asigură conexiuni continue prin intermediul unei structuri de rețea de noduri și pe algoritmi de auto-reconfigurare cu rolul de a transmite datele în mod corespunzător, chiar și în cazul apariției unor dificultăți.

Caracteristici: tehnologie mesh, standard WiFi 802.3/802.3u, două porturi LAN RJ-45, un port WAN, rata de transfer Ethernet 10/100/1000 Mbps, securitate WPA2-PSK, frecvențe 2,4 și 5GHz, rată de transfer 300 + 867 Mbps, tehnologie Beamforming+ și suport Amazon Alexa.

Kit-ul Tenda Nova Mesh MW6 este format din trei unități care asigură o arie de acoperire de până la 557 mp, cu aproximativ 15% mai mult față de majoritatea produselor existente pe piață. Bazat pe tehnologia avansată Wave2 MU-MIMO, Nova poate comunica cu multiple dispozitive wireless, optimizând în același timp viteza și acoperirea, pentru a menține fiecare utilizator conectat și a reduce la maxim zonele moarte.

Nova MW6 se bazează pe tehnologia Beamforming+ care permite concentrarea puterii de transmisie către dispozitivele wireless, poate gestiona conexiuni simultane cu mai multe dispozitive și operează, de asemenea, cu Alexa pentru a controla dispozitivele compatibile prin intermediul comenzilor vocale.

Aplicația de control parental permite blocarea anumitor site-uri, stabilirea unor limite de timp în accesarea acestora, precum și monitorizarea activității copiilor pe Internet sau blocarea temporară a accesului prin setarea unor pauze de funcționare.

Instalarea se face ușor, unitățile Nova fiind deja împerecheate între ele. Este necesară doar conectarea cablurilor, restul realizându-se în mod automat.

Nova MW6 e disponibil în magazine de specialitate de la 1.400 de lei.

Citește și: