Telekom renunță la Poșta Română: unde mai poți plăti factura

Telekom renunță la Poșta Română: unde mai poți plăti factura

Factura Telekom putea fi plătită prin Poșta Română. Putea, pentru că, mai nou, instituția statului nu și-a respectat partea și acum colaborarea se oprește.

Telekom România a anunțat că oprește contractele cu Poșta Română. Din 1 februarie 2018 nu mai poți realiza plata facturilor aferente contractelor de servicii fixe și mobile. Operatorul susține că decizia vine ca urmare a nerespectării obligațiilor contractuale de către Poșta Română.

Clienții Telekom Romania beneficiază în continuare de cele peste 40.000 de puncte de încasare. Acestea reprezintă rețeaua proprie de magazine, rețele de retaileri, bănci partenere, ATM-uri și automate de plăți. Totodată, sunt din mediul urban și rural. De asemenea, modalitățile de plată variate precum plata online, pe site-ul companiei, la secțiunea MyAccount, plata prin debit direct, prin internet banking sau mobile banking prin băncile partenere, care oferă aceste servicii.

S-ar putea ca aceasta să fie o veste proastă pentru clienți care se bazau pe oficiile Poștei Române ca să plătească, dar este, de fapt, o veste bună. Arată, încă o dată, lipsa de infrastructură utilă cetățenilor pe care o pune la dispoziție statul. Poșta Română este depășită și nici schimbarea nu pare să fie făcută.

În cel mai bun caz, alegi plata online și scapi de grija facturilor pentru care trebuie să te deplasezi fizic undeva. Până atunci, poți să-ți aduci aminte cum Poșta Română s-a lăudat cu aplicație desprinsă fix din vremurile tulburi ale anilor 2000, cel puțin ca design. Mai jos găsești însă punctele de plată pentru factura Telekom, ca să știi exact unde poți să îți achiți abonamentul. Ai la dispoziție bănci, magazine, dar și PayZone sau PayPoint, în caz că nu ai încredere în serviciile online în care trebuie să-ți introduci datele cardului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI