16 ian. 2018 | 18:26

Cât costă Samsung Galaxy A8 la Orange, Vodafone și Telekom

ACTUALITATE
Cât costă Samsung Galaxy A8 la Orange, Vodafone și Telekom

Samsung Galaxy A8 a fost lansat și pe piața din România. Cei mai mari trei operatori l-au anunțat deja în ofertă și prețurile la care îl poți cumpăra. 

Samsung Galaxy A8 e telefonul intermediar între cele mai ieftine de la compania sud-coreeană și modelele premium din seriile Galaxy S și Galaxy Note. Acesta vine cu un design similar celor high-end, dar cu schimbări de specificații care să țină prețul destul de jos.

Astfel, Samsung Galaxy A8 are un ecran de 5,6 inci full HD+ S-AMOLED, e rezistent la apă și praf, folosește un procesor Exynos (fabricat de Samsung) cu opt nuclee și 4GB de memorie RAM. Spațiul de stocare este de 32GB și suportă carduri microSD de până al 256GB.

Așa cum am remarcat deja în articolul de la lansare, Samsung Galaxy A8 are un mare dezavantaj: vine cu Android Nougat, în timp ce Oreo e disponibil încă din toamna lui 2017.

[readmore]

Altfel, Samsung Galaxy A8 are cam tot ce ți-ar trebui: scanner de amprente, USB-C, mufă de căști, cameră de 16 megapixeli cu f/1.7 pe spate și un ansamblu dual pe față (16MP cu 8MP) și o baterie de 3.000 mAh. La ora publicării acestui articol, Vodafone și Telekom încă nu listau online telefonul pe site-urile lor. Astfel, prețurile sunt pentru abonamentele respective, convertite în lei.

  • Samsung Galaxy A8 costă 2.300 de lei în piața liberă.
  • Prețul Samsung Galaxy A8 la Orange: 189 euro (aprox. 880 de lei) cu Orange Me 31 și puțin peste 1.700 de lei fără abonament, cu o reducere aplicată de operator.
  • Prețul Galaxy A8 la Vodafone: începe de la 219 euro (circa 1.020 lei) împreună cu abonamentul Super RED 31.
  • Prețul telefonului la Telekom: 1.000 de lei cu abonamentul Mobil 25.
Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele