Telefoane ieftine, la Telekom: cum cumperi în rate modelele de top

Telefoane ieftine, la Telekom: cum cumperi în rate modelele de top

Telekom anunță un sistem prin care îți poți cumpăra telefoane în rate. Așa, poți să prinzi telefoanele de top la prețuri mult mai bune, cum face Digi Mobil.

Telefoanele în rate de la Telekom pot fi cumpărate doar de persoane fizice din România. Sistemul e disponibil prin Telekom Banking, serviciul anunțat de companie în 2017.

Oricine este interesat de cumpărarea unui telefon, împreună cu un abonament Telekom, prin oferta Telekom Banking, poate beneficia de 24 de rate egale fără dobândă și comisioane (0%), dacă ratele sunt achitate în termenul de plată. Clienții primesc pe loc aprobarea finanțării și beneficiază gratuit de cont curent și card de debit instant, oferit pe loc în magazinele Telekom România.

Prin această ofertă, clienții își pot achiziționa în 24 de rate egale, fără dobândă, orice telefon împreună cu un abonament începând de la cinci euro / lună, TVA inclus, care oferă minute naționale nelimitate și internet nelimitat 4G. Prețul de cinci euro / lună pentru serviciile mobile este valabil pentru clienții care dețin sau își activează cel puțin un serviciu fix al operatorului.

Clienții care nu dețin și un serviciu fix Telekom pot beneficia de abonamentele de servicii mobile începând de la șapte euro / lună (TVA inclus). Ratele pot fi plătite în contul de banking prin transfer de la o altă bancă sau direct în casieriile din magazinele fizice.

În ceea ce privește sistemul de banking, acesta e un proiectat dezvoltat în cadrul parteneriatului dintre operator şi Alior Bank. Prin acesta, persoanele fizice au acces la produse şi servicii bancare și funcționează, ei bine, ca orice bancă. Banca este una poloneză. Parteneriatul a început pe 7 august 2015, când Alior au semnat o înțelegere de cooperare cu Deutsche Telekom.

Legătura românească dintre polonezi și germani (compania care controlează operatorul din România) nu e nici ea o premieră. Cele două entități s-au înțeles cu un an înainte, în 2014, pentru a lansa servicii similare cu cele de acum și pentru clienții T-Mobile Polska, subsidiara poloneză a companiei.

Citește și: