Telefonul chinezesc Xiaomi care arată ca un iPhone X cu Android

Telefonul chinezesc Xiaomi care arată ca un iPhone X cu Android

Cel mai nou telefon lansat de Xiaomi arată ca un iPhone X cu Android, dar vine cu o surpriză plăcută.

Compania chineză Xiaomi continuă să extindă linia de telefoane Mi 8 cu două noi modele: Mi 8 Pro și Mi 8 Lite. Cu siguranță, telefonul mai interesant este Mi 8 Pro deoarece include și un senzor de amprentă amplasat sub display.

Așadar, în stilul clasic: Xiaomi Mi 8 Pro arată ca un iPhone X, dar nu o să te sărăcească deoarece prețul de pornire este de 467 de dolari pentru varianta cu 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Telefonul are o diagonală de 6,2 inci cu un ecran OLED cu o rezoluție 1080 x 2248 pixeli. Nici la partea tehnică nu stă rău deoarece are un procesor Snapdragon 845, un sistem dual de cameră cu senori de 12 megapixeli și o cameră frontală de 20 megapixeli și există o variantă și cu 8 GB memorie RAM.

Dacă nu ești un fan al deblocării prin intermediul scanării amprentei află că poți deschide telefonul și prin scanare facială.

Varianta Mi 8 Lite are un ecran LCD cu o diagonală de 6.2 inci, un procesor Snapdragon 660, o baterie de 3350 mAh, un sistem dual de cameră pe spate cu un senzor de 12 megapixeli și altul de 5 megapixeli, cu o cameră frontală de 24 megapixeli, iar senzorul de amprentă este amplasat pe spate. Prețul de pornire este de 204 dolari.

Telefoanele vor fi livrate în China începând cu 21 septembrie.

Xiaomi Mi 8 Pro nu este primul telefon care are un senzor de amprentă sub ecran, dar este un semn că tot mai multe telefoane de top vor avea o astfel de funcție în viitor. OnePlus 6T va avea un asemenea senzor, Samsung S10 probabil îl va avea și 2019 ar putea fi anul telefoanelor cu senzor de amprentă sub ecran. Cel mai probabil și următorul telefon Apple va avea o astfel de funcție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The Verge