Xiaomi lansează XS, XS Max și XR, ca o ironie inspirată la adresa noilor Apple iPhone

Xiaomi lansează XS, XS Max și XR, ca o ironie inspirată la adresa noilor Apple iPhone

Noile smartphone-uri anunțate de Apple în urmă cu câteva zile costă o avere. Pentru a ilustrat ce poți obține cu prețul de achiziție al iPhone Xs, Xs Max și iPhone Xr, Xiaomi a venit cu o ofertă de nerefuzat.

Sunt multe motive să fii încântat de noile terminale Apple. Din anumite perspective, s-ar putea să fie cele mai bune telefoane ale acestui final de an. Pe de altă parte însă, nimeni nu poate să conteste faptul că prețurile de achiziție au devenit absurde.

Ni s-a ridicat părul pe mână în urmă cu un an când gigantul din Cupertino a lansat iPhone X la 1.000 de dolari, pentru a ajunge în România la 5.300 lei. iPhone Xs Max în varianta cu 512GB de memorie internă costă 1500 de dolari în SUA și, cel mai probabil, se va apropia de vreo 8.000 lei în țara noastră.

În cazul în care nu era evident pentru cineva câte lucruri se pot face cu prețul de achiziție al unui iPhone de ultimă generație, Xiaomi a venit cu o ofertă menită să atragă atenția asupra acestui aspect. În egală măsură, faptul că Xiaomi a lansat acest pachete de produse intitulat XS, XS Max și XR reprezintă o ironie la adresa Apple și o ofertă de nerefuzat.

Nu putem decât să sperăm că vom vedea la un moment dat această ofertă transpusă pe meleaguri mioritice. În prima etapă de propagare, se comercializează doar în China.

Fără să fie vorba de iPhone, Xiaomi a dezvăluit în urmă cu câteva zile noile XS, XS Max și XR. Acestea au același preț de achiziție precum noile terminale de la Apple cu același nume. Ca referință, în China, iPhone Xs costă 946 de dolari, iPhone Xs sare până la 1266 de dolari, iar varianta supelativă, iPhone Xs Max costă 1.397 de dolari.

La aceste valori, primești niște pachete de gadgeturi Xiaomi care îți rezolvă toate nevoile de tehnologie.

Xiaomi XR include un smartphone Mi 8 SE cu 6GB RAM și 128GB memorie internă, un notebook de 12,5 inci Mi Notebook Air cu 8GB RAM și 256GB, un smartband Mi Band 3 și un handsfree Bluetooth.

Xiami Xs include un Mi Mix 2S cu 8GB RAM și 256GB de spațiu, notebook-ul Mi Notebook Air în versiunea de 13,3 inci, brățara Mi Band 3 și un headset Bluetooth. Apogeul este Xiaomi XS Max care include un smartphone Mi 8 cu 6GB RAM și o memorie internă de 128GB, un Mi Notebook Pro cu un GPU dedicat, smartband-ul Mi Band 3 și o pereche de căști Bluetooth.