Noul telefon de la Energizer este gata să-ți încarce smartphone-ul

Noul telefon de la Energizer este gata să-ți încarce smartphone-ul

Dacă tot asociem brandul celor de la Energizer cu baterii de calitate foarte bună, ar fi fost păcat să nu lanseze un telefon care să funcționeze ca baterie externă.

Energizer a mai cochetat în trecut cu producția de smartphone-uri, dar noul Power Max P20 reușește să joace într-o ligă proprie prin combinația de design retro și funcții originale. Acesta este un telefon de vorbit și nu încearcă să se ascundă după deget. În schimb, are un acumulator foarte puternic într-o carcasă compactă și, printr-un port USB standard, îl poți folosi pentru a încărca alte gadgeturi.

Foarte andurant, telefonul nu este unul care te lasă cu gura căscată. În același timp, are mari șanse să funcționeze la mult timp după ce majoritatea prietenilor tău și-au schimbat smartphone-ul. Energizer Power Max P20 folosește un acumulator de 4000 mAh și, în teorie, promite 31 de zile de autonomie în standby. Dacă vrei să vorbești fără oprire la telefon, ar trebui să te țină departe de priză aproximativ 40 de ore prin utilizarea unei conexiuni 2G.

Particularitatea care îl face diferit de toate telefoanele din ultimii ani constă în includerea unui port USB Type-A ce poate fi văzut în imaginea de mai jos. Acela este standard și poți conecta un alt telefon sau o tabletă la el pentru ”a fura” un pic de energie electrică. Ideal pentru a fi folosit ca al doilea telefon, Power Max P20 îți încarcă smartphone-ul de zi cu zi.

În rest, pe lângă bateria de 4000 mAh, acest telefon de vorbit se ascunde în spatele unui panou de 2,8 inci cu o rezoluție de 240 x 320 pixeli. Este Dual SIM, dar are și un slot separat pentru carduri microSD. Pe spate, include o cameră VGA.

Dacă tot are o mufă standard de căști, este bine de știut că poate fi folosit ca player MP3 sau radio FM. Procesorul de la interior este un Spreadtrum SC6531E, iar cantitatea de memorie RAM e egală cu 4MB. În cazul în care toate acestea nu erau suficiente, pe marginea superioară a aparatului găsești o lanternă de mare putere.

Energizer Power Max P20

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: