Energizer, pe telefoane: cum îți cumperi unul cu doar 1 leu

Energizer, pe telefoane: cum îți cumperi unul cu doar 1 leu

Dacă nu era clar până acum, România e o piață pe care telefoanele ieftine au succes. Dacă nu era și mai clar, sunt zeci de branduri. De luna aceasta, unul nou: Energizer adus de Avenir Telecom.

Telefoanele Energizer poartă doar marca producătorului de baterii pe telefoane low-end până la mid-level distribuite de Avenir Telecom. Sunt trei game pe care să le urmărești: Hardcase, Power Max şi Energy.

Energizer Power Max va include telefoane mid-level și promisiunea că autonomia va fi foarte bună. Pentru asta are o baterie de 5.000 mAh (ar trebui să reziste până la 24 de zile în stand-by). Deocamdată, sunt două modele: Power Max P600S și Power Max P550S. Cel din urmă are baterie de 5.000 de mAh. Cel dintâi va fi în două versiuni: 3GB RAM și 32GB spațiu de stocare și un model high-end cu 6GB RAM și 64GB spațiu de stocare.

Energizer Hardcase, așa cum le zice și numele, sunt rezistente la șocuri, la apă și la praf. Vor fi patru modele de telefoane: Energy 100, Hardcase H240S, Energy E520 LTE şi Hardcase H550S. Energy are modelele Energy S500 şi Energy S500E, livrate cu accesorii de protecție, precum geam securizat și carcasă antișoc, și două modele feature phone, Energy E10 și Energy E20.

Energizer Hardcase H550S
Energizer Hardcase H550S.

Modelele Energy Plus S550 LTE şi PowerMax P550S pot fi cumpărate, la prețuri speciale, cu abonament, în magazinele Internity, partener Telekom România. Energizer Energy Plus S550 LTE, de exemplu, poate fi cumpărat cu 19 lei și abonament Telekom Mobil 13. Energizer PowerMax P550S costă un leu cu abonamentul Telekom Mobil 25.

O altă promisiune Avenir Telecom e că ai 10 ani garanţie pentru accesoriile Energizer, compatibile cu noile modele de telefoane. Aceste accesorii sunt pentru protecţie, încărcare, cabluri (de date şi de încărcare), mobilitate, conectivitate, aspect, calitate și sunt testate și certificate, la nivel internațional. Evident, sunt compatibile și cu alte telefoane din piață.

În România, Avenir Telecom operează și Internity (50 de magazine local).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: