Marca Energizer a ajuns pe telefoane cu baterii mari

Marca Energizer a ajuns pe telefoane cu baterii mari

Nu ducem lipsă de producători de telefoane mobile, dar mai ales de branduri populare ajunse pe telefoane. Cel mai nou caz este al Energizer. Ca în majoritatea cazurilor de tipul acesta, nu ei își produc dispozitivele.

În ultimii ani, s-a creat un ritm foarte alert al lansărilor de smartphone-uri. Până și Apple, o companie care era renumită pentru lansarea unui singur smartphone anual, a lansat trei modele diferite în toamnă, după ce în martie a anunțat o ediție limitată de iPhone 7. Samsung nu s-a lăsat mai prejos, cu peste 10 modele de telefoane dedicate unui public surprinzător de variat. În altă ordine de idei însă, chinezii sunt cei mai rapizi când vine vorba de noi modele.

Cel mai nou brand de smartphone-uri pe care l-ai asociat în trecut cu altă categorie de produse este Energizer. Primul model este intitulat Power Max P600S. Având în vedere că vorbim de un nume renumit pentru baterii, nu ar trebui să vină ca o surpriză prezența unui acumulator de capacitate mare în ecuație. Trebuie să ții însă cont că telefoanele sunt produse de Avenir Telecom și vândute sub brand Energizer.

Energizer Power Max P600S, în mod obiectiv, îți aduce aminte de designul vârfurilor de gamă recente de la Samsung. Dacă nu ai vedea spatele ce pare acoperit cu fibră de carbon, l-ai putea confunda cu un Galaxy S8 sau Galaxy Note 8. Ecranul este curbat pe marginile laterale, iar marginile de sus și de jos au aceeași formă ca la S8.

Ca specificații, telefonul nu are nimic la interior care să-ți aducă aminte de un Note 8. Telefonul este construit în jurul unui panou full HD de 5,99 inci cu un raport de aspect de 18:9. Pe spate, are două camere principale de 13, respectiv 5 megapixeli, iar pentru selfie-uri ai 8 megapixeli. Partea de procesare este asigurată de un MediaTek Helio P25. În funcție de buget, poți obține 3GB RAM cu 32GB de memorie internă sau 4GB RAM cu 64GB memorie internă. Spațiul poate fi extins prin microSD-uri.

Bateria noului smartphone este de 4.500mAh, cu mult peste media din piață pentru mobile. Sistemul de operare este Android 7.0 Nougat. Telefonul va ajunge în magazine la mijlocul acestei luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: