Telefoane Digi: Smartphone-uri pentru orice buzunar

Telefoane Digi: Smartphone-uri pentru orice buzunar

În oferta de telefoane Digi poți găsi o mulțime de smartphone-uri, iar mai jos ai câteva opțiuni care acoperă atât bugetele mici, cât și pe cele mai mari.

Între cele trei telefoane Digi pe care le recomandăm se regăsește și Allview P9 Life. Telefonul e ideal dacă ai un buget relativ restrâns; îți oferă un procesor quad-core, de 1,3 GHz, dar și 2 GB de memorie RAM. Poți folosi cei 16 GB de memorie internă pentru a stoca fotografiile făcute cu camera principală, de 13 megapixeli, sau cu cea secundară, de 5 MP. Telefonul îți pune la dispoziție un ecran HD, cu diagonala de 5,2 inci, iar bateria are capacitatea de 2.500 mAh. În plus, Allview P9 Life este compatibil cu tehnologiile VoLTE și VoWifi de la Digi. Îl poți comanda de AICI.

Vezi aici o listă cu telefoane chinezești ieftine și performante.

A doua variantă e un smartphone ceva mai scump, dar și mai performant. Modelul Samsung Galaxy A5 (2017) îți oferă un ecran Full HD AMOLED, cu diagonala de 5,2 inci, dar și o cameră foto performantă, de 16 megapixeli. Și camera frontală are senzorul tot de 16 MP, așa că vei face selfie-uri destul de bune. Telefonul are 3 GB de memorie RAM și un procesor octa-core, de 1,9 GHz. Telefonul va beneficia de compatibilitate cu tehnologiile VoLTE și VoWifi începând cu luna martie și poate fi găsit AICI.

Telefoane Digi de top: Huawei Mate 10 Pro

A treia opțiune e unul dintre cele mai bune telefoane de pe piață în momentul actual, Huawei Mate 10 Pro. Telefonul vine cu Android Oreo, numai bun pentru procesorul Kirin 970, cu inteligență artificială, dar și pentru cei 6 GB de memorie RAM. Ai 128 GB de spațiu de stocare și o baterie generoasă, de 4.000 mAh. Smartphone-ul beneficiază de camere foto create în parteneriat cu Leica: sistemul principal are senzori de 20 + 12 MP, iar camera frontală are senzorul de 8 megapixeli. Huawei Mate 10 Pro este compatibil cu tehnologiile VoLTE și VoWifi și poate fi găsit AICI.