eMAG: telefoane chinezești cu adevărat bune

eMAG: telefoane chinezești cu adevărat bune

Nimeni nu zice nu unui telefon ieftin și bun. Chiar dacă cele două nu se suprapun mereu, am căutat pe eMAG niște telefoane chinezești chiar bune. 

Când vorbim de un telefon cu Android, primul criteriu de selecție ar trebui să fie versiunea sistemului de operare și dacă primește ultima actualizare. La acest capitol Nokia stă cel mai bine, de aceea am și început lista telefoanelor recomandate de pe eMAG cu cel mai bun model. Altfel, mai sunt câteva modele decente.

Telefoane chinezești bune disponibile pe eMAG

Lumea nu prea asociază Nokia cu China, dar de când a revenit marca aceasta pe telefoane, acolo e originea. Da, o companie din Finlanda se ocupă de promovare, HMD Global, dar rădăcinile sunt chinezești. Altfel, Nokia 8 e un telefon excelent, cu 64GB spațiu de stocare, opțiune de-a trece la Android Oreo și ecran 2K. Memoria RAM e de 4GB și camera foto de 16 megapixeli. Telefonul e disponibil cu preț redus la eMAG.

Al doilea telefon chinezesc bun e OnePlus 5T. Are 64GB spațiu de stocare, memorie RAM de 6GB și un ecran de 6 inci la rezoluție full HD. Se încarcă rapid, va face trecerea la ultima versiune de Android și are un preț foarte bun pentru ce specificații oferă. Îl poți cumpăra de la eMAG.

[readmore]

Un telefon excepțional pe care îl are eMAG în ofertă, deși disponibilitatea e redusă, este Xiaomi Mi Mix 2, cu 64GB spațiu de stocare și un design incredibil. Ecranul merge din margine în margine și concurează fără probleme cu cele mai bune telefoane de la Samsung sau alți producători de top. Acesta e disponibil acum la un preț bun.

Un smartphone mai ieftin este ZTE Axon 7 cu suport dual SIM, cu 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare. Acesta are un preț bun la eMAG, iar lista de specificații continuă cu ecranul de 5,5 inci 2K și camera foto de 20MP. eMAG îl listează cu reducere de 30%.

Citește și: