Telefoane de la Digi Mobil pe care operatorul promite cel mai rapid net

Telefoane de la Digi Mobil pe care operatorul promite cel mai rapid net

Digi Mobil a adus câteva clarificări în privința vitezei la internet. A oferit și informații despre modelele pe care ai avea cel mai rapid internet mobil prin 4G.

Digi Mobil susține că poate furniza viteze de acces la net, prin 4G, de până la 100 Mbps. Totuși, testele derulate pe Netograf, instrumentul pus la dispoziție de ANCOM, au arătat că, în 2017, Digi Mobil a asigurat o viteză medie de descărcare de 8,41 Mbps pe secundă si 2,81 Mbps la upload. E la o distanță considerabilă față de toți ceilalți operatori.

Operatorul și-a informat însă clienții de ce nu beneficiază mereu de cel mai rapid net. Deși promite până la 100 Mbps, probabil că aproape de această viteză sunt doar cei mai norocoși utilizatori. Chiar și așa, conform informațiilor de la operator, am adunat câteva telefoane pe care le vinde și care ți-ar asigura o viteză mai mare.

Conform Digi Mobil, pe un telefon 4G (compatibil TDD pe 2.600 MHz) poți ajunge la viteza de 100 Mbps pe download și 10 Mbps pe upload. Sunt numeroase modele vândute de operator compatibile atât cu standardul TDD, cât și cu FDD (2.100 MHz). Mai jos ai câteva dintre ele.

Telefoane de la Digi Mobil pentru cel mai rapid net mobil

Primul model este un Samsung Galaxy S9 Plus. Beneficiază și de VoLTE și VoWiFi, are ecran de 6,2 inci Super AMOLED, 6 GB de memorie RAM si 64 GB spațiu de stocare. Costă 4.300 de lei cu oricare abonament și poate fi cumpărat în rate.

Din tabăra cu iOS poți alege un iPhone 8 de 64 GB. Sigur, poți merge și către iPhone X, dar e mult mai scump. Acest model are cameră de 12 megapixeli, ecran de 4,7 inci și scanner de amprenta. Costă 3.700 de lei la Digi Mobil.

Allview Soul X5 Pro abia a fost anunțat de compania românească Visual Fan și e deja disponibil la operator. Are ecran de 6,2 inci, 4 GB de memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și suportă VoLTE și VoWiFi. Costă 1.400 de lei.

Motorola Moto G6 Plus e un alt model lăudabil. Are 4 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și două camere foto. Rulează Android și costă 1.300 de lei.

Digi Mobil mai are în oferta sa și Samsung Galaxy A8. Modelul acesta are 4 GB de memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și-o cameră foto principală de 16 megapixeli. Ecranul este de 5,6 inci și prețul de 2.100 de lei.

Citește și: