Primul video cu modul battle royale al Call of Duty îți ridică tensiunea

Primul video cu modul battle royale al Call of Duty îți ridică tensiunea

Genul battle royale este extrem de popular, iar Fortnite și PUBG sunt reprezentanți de seamă. Era de așteptat ca și alte jocuri FPS să abordeze acest gen. Treyarch ne dă primele imagini cu modul battle royale al Call of Duty Black Ops 4.

Dezvoltatorul Treyarch nu a dat prea mult din casă în ceea ce privește modul de battle royale al următorului Call of Duty, însă acum compania a lansat primul trailer pentru modul mult așteptat și noi am rămas impresionați de ceea ce am văzut.

Treyarch a confirmat la E3 că jocul va avea un mod de battle royale, iar de atunci am aflat doar câteva detalii despre cum va arăta harta sau câți jucători se vor înfrunta. Acum, noul trailer, în sfârșit, ne arată la ce să ne așteptăm de la Call of Duty Black Ops 4. De-a lungul celor două minute putem vedea mai multe locații, mai multe tipuri de teren (ne vom putea lupta chiar și în apă), mai multe tipuri de vehicule, dar și elicoptere.

Acțiunea ilustrată pare la fel de intensă ca și în celălalte moduri de luptă ale Call of Duty despre care am scris aici. Se vede influența lui Playerunknown’s battlegrounds (PUBG) asupra francizei, iar modul de battle royale al Call of Duty Black Ops 4 pare ca o versiune a Call of Duty dusă la extrem. În acest mod se vor duela 80 de jucători în echipe de doi sau de patru, cu 20 mai puțin decât în Fortnite sau PUBG.

Pe lângă lucrurile așteptate, pentru un moment vedem și câțiva zombie, care ar putea acționa în mod similar cu cercul din Fortnite, adică dacă rămâi prea mult în afara zonei desemnate atunci vei muri ucis de zombie. Nu știm sigur, dar așa pare. Vom vedea sigur atunci când vom putea juca noul mod.

De asemenea, tot săptămâna aceasta și EA a dezvăluit mai multe detalii despre modul de battle royale pentru Battlefield 5. În Firestorm, 16 echipe a câte patru jucători se vor luptra pentru supraviețuire. Din ceea ce am văzut, aici jucătorii sunt obligați să se lupte unii cu alți pentru supraviețuire, fiind înconjurați de un cerc de foc care se tot strânge.

Indiferent dacă ești fan Call of Duty sau Battlefield, poți încerca jocurile în regim de beta. Private beta pentru modul de battle royale al Call of Duty va începe pe 10 septembrie, iar jocul se lansează pe 12 octombrie. În acest moment se află în desfășurare open beta pentru Battlefield 5, dar modul de battle royale nu este inclus, însă poți vedea alte moduri de multiplayer.

Battlefield 5 trebuia lansat pe 19 octombrie, dar jocul a fost amânat pentru șase noiembrie, cel mai probabil pentru a evita să fie strivit de Call of Duty Black Ops 4 (12 octombrie) și Red Dead Redemption 2 (26 octombrie).

Citește și: