Moartea lui Sylvester Stallone e ultima farsă cu decese printre vedete

Moartea lui Sylvester Stallone e ultima farsă cu decese printre vedete

Sylvester Stallone e bătrân, are 71 de ani și continuă să joace în filme. Vârsta înaintată, dar și faima de care se bucură, a făcut internetul să dea mai departe o farsă care anunța că Sylvester Stallone a murit.

Știrea care a prins excelent pe Facebook a fost că Sylvester Stallone a murit din cauza cancerului la prostată. Vedeta e însă încă în viață, încă se pregătește pentru filme și încă așteaptă premiera producțiilor la care a participat. Știrea vine în aceeași zi în care despre Sylvester Stallone s-a răspândit vestea că joacă în Creed 2 alături de un român.

Pe Facebook, în special, a fost distribuită masiv vestea că Sylvester Stallone a murit și cei mai mulți deplângeau lipsa de tratament pentru cancer. Firesc, ca în multe astfel de farse, el ar fi ținut secretă boala, dar până la urmă l-a răpus. Evident, totul e o minciună care s-a mai răspândit pe internet în urmă cu un an și jumătate.

Astfel de informații, acum în cazul lui Sylvester Stallone și data viitoare în cazul altei vedete, sunt pornite de site-uri cu informații false care se bucură de puțină notorietate pe moment. Ține figura aceasta, dovadă și momentele numeroase în care diverse decese celebre s-au dovedit false.

Ultima dată când Sylvester Stallone a fost declarat decedat de internet a trebuit să demonstreze că e încă în viață printr-o poză publicată pe internet. În cazul de acum, viața lui Sylvester Stallone a fost apărată și de fratele său Frank.

„Zvonurile cum că fratele meu ar fi mort sunt false. Ce minte dementă se poate gândi la astfel de lucruri și să le publice online? Oamenii de tipul acesta au probleme psihice și nu merită un loc în societate”, a scris acesta pe internet.

[readmore]

Da, Sylvester Stallone nu a murit, dar asta n-a împiedicat conspirațiile să ajungă online. Una dintre ele e că totul a fost orchestrat de Sylvester Stallone sau de cineva din echipa de producție a filmului Escape Plan 2, care va fi lansat anul acesta. Nu prea are treabă cu decesul, dar este un film nou și, firesc, ce mod mai bun de promovare decât decesul? Probabil că oricare altul, tocmai de aceea e doar o conspirație și nimic mai mult.

Sursa: The Sun