Acest SUV te face Rambo al șoselelor și ar fi perfect în România

Rezvani Tank este SUV-ul militar dus până la extrem, pentru a te lăuda pe șosea și în off-road cu o mașină puternică, perfect masculină.

Dacă SUV-urile actuale nu te mulțumesc și ți se par că au un design prea delicat pentru gusturile tale, cumpără-ți acest tanc pe roți. Rezvani este un producător american de autocare din California, care inițial se remarcase prin lansarea lui Ariel Atom, o mașină de curse interesantă dar de care lumea a uitat rapid.

Acum, Rezvani revine în atenția publicului cu o nouă mașină. A lăsat cursele pentru profesioniști și a trecut la „mușchii” de fier. Tancul militar Rezvani este un SUV atipic, cu un design spartan, pe care n-ai cum să-l îndrăgești decât dacă ești un admirator al mașinilor puternice și dacă ai o fire mai războinică, așa cum le place americanilor să fie sau să pară.

Acest tanc pe roți este ultra-modern, iar blindajul te protejează de atacuri armate și de impactul violent în traficul urban cu tot felul de șoferi neatenți. Cu o mașină ca asta, un șofer cu un BMW X6 sau un Audi Q7 se va gândi de două ori înainte să-ți taie calea, ba chiar o să te invite prietenos să i-o iei în față.

Ideea e că această mașină este cel puțin la fel de furioasă pe cât pare. Această fortăreață pe roți de camion militar te fac să te simți ca un Rambo al șoselelor datorită blindajului de nivel 7 care te protejează de atacuri armate de calibru mare. Atât caroseria, cât și geamurile sunt anti-glonț și nicio armă cunoscută nu o să treacă de acel blindaj.

suv militar rezvani tanc

Bateria, radiatorul și rezervorul de combustibil sunt toate protejate de blindaj Kevlar, pentru că o caroserie anti-glonț nu ar însemna nimic dacă cele mai importante componente ale mașinii ar fi afectate și nu te-ai mai putea deplasa cu ea.

Tancul Rezvani îți oferă protecție și împotriva exploziilor, atât celor laterale, frontale și din spate, cât și împotriva celor de sub mașină. Este aceeași tehnologie utilizată și la limuzinele prezidențiale și la vehiculele militare.

Nici de penele de cauciuc nu ai de ce să-ți faci griji, întrucât sunt tot de natură militară, rezistente la șocuri, împușcături și explozii. Totodată, mânerele portierelor sunt încărcate electric. Dacă ai probleme cu condusul pe timp de noapte, tancul Rezvani te ajută și aici. Ca orice vehicul militar contemporan, este echipat cu sisteme de vizionare cu infraroșu. Parbrizul se transformă într-un ecran care-ți permite să distingi totul pe întuneric, exact așa cum ai văzut în filmele de acțiune.

Mașina stă bine și la capitolul putere (de parcă ar fi existat vreo îndoială). Dispune de un motor V8 de capacitate de 6,4 litri și 500 de cai-putere. Iar dacă tot nu ești mulțumit, Rezvani mai are o versiune, echipată cu un motor Hellcat, de 707 cai-putere, dar de 6,2 litri capacitate.

Citește și:
Etichete: