28 nov. 2018 | 06:45

Super Smash Bros. Ultimate a ajuns online înainte de lansare, iar Nintendo suferă

ACTUALITATE
Super Smash Bros. Ultimate a ajuns online înainte de lansare, iar Nintendo suferă

Super Smash Bros. Ultimate ar trebui să aibă parte de o lansare oficială în vreo două săptămâni, dar se pare că a ajuns deja online.

La fel cum producătorii de mobile și-au pierdut abilitatea de a mai ține un secret când vine vorba de modelele viitoare, se pare că nici dezvoltatorii de jocuri nu mai sunt la fel de eficienți pe marginea acestui subiect. Super Smash Bros. Ultimate este subiectul unui astfel de scandal, pentru că trebuia să se lanseze peste două săptămâni, dar a ajuns deja online, iar secretele sale sunt postate pe o serie stufoasă de forumuri.

Conform celor de la Ars Technica, toate particularitățile care vor face Super Smash Bros. Ultimate atât de special în aproximativ două săptămâni sunt deja postate pe forumuri de piraterie, împreună cu cut scene-uri, secrete și bucăți din coloana sonoră. Dacă nu era evident, cei de la Nintendo sunt foarte nemulțumiți de situație, deși este puțin probabil să mai poată face ceva pentru a opri valul informațional.

Din câte se pare, problema a plecat de la un magazin care a început să vândă jocul în variantă fizică cu mult timp înainte de lansarea oficială. Mai multe magazine din Mexic au împrumutat aceeași practică și se pare că, dacă te afli în zonă, ar trebui să nu întâmpini niciun fel de probleme în a-l achiziționa.

Pasionații cu foarte mult timp liber au explorat liniile de cod din spatele jocului și au descoperit majoritatea surprizelor planificate de Nintendo pentru acest titlu. Numele nivelurilor, costumele personajelor și lista de melodii de pe coloana sonoră, toate au ajuns online în defavoarea dezvoltatorilor.

Conform celor de la Motherboard, unii amatori de piraterie au încercat să creeze copii jucabile de Super Smash Bros Ultimate și să le posteze online. Din păcate, unele console Nintendo Switch au început să aibă probleme de funcționalitate după ce le-au experimentat. Momentan, nu există niciun comunicat oficial pe marginea problemei de piraterie, dar angajații Nintendo raportează în masă clipurile de pe YouTube cu secvențe sau melodii din joc.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele