Sezonul 3 din Stranger Things vine mai târziu decât ți-ai fi dorit

Sezonul 3 din Stranger Things vine mai târziu decât ți-ai fi dorit

Avem deja parte de un teaser pentru sezonul 3 din Stranger Things, dar cu asta vom rămâne o bună perioadă de timp, deoarece pentru serial mai avem de așteptat.

Cindy Holland, responsabilă cu programele Netflix, a declarat recent că vom mai avea de așteptat pentru sezonul 3 din Stranger Things. Noua parte din creația fraților Duffer va ajunge pe micile ecrane abia undeva în vara anului viitor. Între primele două sezoane am avut de așteptat doar 15 luni, iar acum avem de-a face cu o așteptare ceva mai considerabilă, de cel puțin 18 luni între sezonul doi și trei. S-ar putea ca așteptarea să merite, însă.

Atât frații Duffer, cât și producătorul executiv, Shawn Levy, sunt conștienți că mizele sunt destul de mari. Tocmai de aceea, aceștia vor să ofere material mai mult și mai bun decât în cel de-al doilea sezon. Cindy Holland spune că vor fi ceva mai multe efecte speciale în acest al treilea sezon. Firește, Holland a evitat să vorbească despre faptul că sezonul doi nu a fost primit chiar atât de bine pe cât s-ar fi așteptat cei de la Netflix; totuși, e clar că platforma vrea să-i atragă și să-i mulțumească pe cei care n-au fost chiar atât de încântați de episoadele văzute în 2017.

Cel mai probabil, cei de la Netflix nu sunt foarte îngrijorați de faptul că sezonul 3 din Stranger Things va întârzia câteva luni. Dacă ești fan al platformei, sigur vei avea cu ce să-ți umpli timpul până să vezi noul sezon, deoarece 2018 ar trebui să însemne vreo 700 de titluri originale Netflix de care să te bucuri. Narcos: Mexico și Disenchantment sunt doar unele dintre acestea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: engadget.com
Etichete: