22 feb. 2018 | 07:44

Star Wars The Last Jedi vine cu beneficii majore, dacă-l cumperi pentru acasă

VIDEO ACTUALITATE

A generat încasări astronomice în cinematografe, dar Star Wars The Last Jedi se că se va vedea cel mai bine în confortul căminului, pe Blu-ray 4K Ultra HD.

Sunt puține motive să nu-ți placă seria de filme Star Wars. Aceasta este una dintre cele mai profitabile francize din toate timpurile, în afară de Marvel. Fanii adevărați s-au dus de mai multe ori la cinematograf să vadă fiecare film pentru a nu pierde vreun detaliu important care îți scapă inevitabil la prima vizionare.

Cu toate acestea, cei de la Lucas Film au găsit soluția perfectă pentru a te convinge să cumperi și varianta ”pentru acasă” a celui mai recent titlu din serie. Star Wars The Last Jedi este cel de-al treilea film din noua generație de pelicule, după Star Wars The Force Awakens și Rogue One A Star Wars Story. În același timp, The Last Jedi în format digital și pe Blu-ray va veni cu o serie importantă de premiere.

Din întreaga franciză Star Wars, iminentul The Last Jedi va fi primul film ce va putea fi vizionat în 4K Ultra HD pe televizorul din sufragerie. Toate celelalte filme din trecut, indiferent cu cât le-ai cumpărat, de unde și în ce format, au fost limitate la Full HD 1080p. Având în vedere cât de ieftine au ajuns televizoarele 4K, sunt convins că Star Wars The Last Jedi va întruchipa cel mai bun mijloc pentru a te lăuda cu noul tău TV.

Ca referință, cei de la Disney, proprietarii francizelor Marvel și Star Wars au fost foarte reticenți la adoptarea formatului 4K Ultra HD. Din seria de pelicule cu Iron Man sau The Avengers, abia recent lansatul Guardians of the Galaxy Vol.2 a putut fi văzut acasă într-o rezoluție de 4 ori mai mare decât Full HD în luna august a anului trecut.

Dacă ești un fan Star Wars, așteaptă-te să poți cumpăra The Last Jedi cu o coloană sonoră Dolby Atmsos și o imagine HDR Dolby Vision începând cu 27 martie. Pe discuri va fi inclus și un documentar despre procesul de producție intitulat The Director and The Last Jedi. Prețul va fi de 35 de dolari pentru Blu-ray 4K și 30 de dolari pentru un Blu-ray obișnuit.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele