Franciza Star Wars va avea suficiente filme cât să te plictisească

Franciza Star Wars va avea suficiente filme cât să te plictisească

Franciza Star Wars a fost readusă la viață acum câțiva ani și, după ce au apărut câteva filme noi, aflăm că există planuri pentru mult mai multe în viitor.

În ultimii ani, a devenit ”la modă” să fie readuse în centrul atenției diverse filme din trecut, care se bucură acum de continuări noi, unele mai bune, altele mai puțin bune. Normal, dacă îți dai seama că încă se pot scoate bani dintr-o franciză cu produse vechi, ai șanse să scoți și mai mult dacă aduci ceva nou, iar asta pare să se întâmple acum cu Star Wars.

În cadrul All-Star Comic Con din Virginia, Tom Kane, a discutat cu publicul și le-a mărturisit că mai sunt nouă filme Star Wars în lucru. Kane și-a oferit vocea pentru roluri de-a lungul timpului, fiind cel care i-a dat glas lui Yoda în jocurile francizei. În filmele din serie a debutat cu vocea pentru Admiral Ackbar, în Star Wars: The Last Jedi.

Într-un tweet postat de Aaron Goins, care a asistat la discuție, se arată că unele filme vor oferi povești individuale ale unor caractere, dar niciunul dintre acestea nu îi va fi dedicat lui Yoda.

Nu ar trebui să surprindă pe nimeni că mai multe filme Star Wars vor apărea în viitor, dar poate că nouă titluri e ceva cam mult. S-ar putea ca fanii să se plictisească, într-un final, de toate titlurile care apar pe bandă rulantă și care, de la un punct încolo, nu fac decât să dilueze povestea filmelor principale.

Solo ”a reușit” să aibă performanțe cu mult sub așteptări după ce a intrat în cinematografe, iar asta ar putea fi un semnal de alarmă pentru Disney, care deține acum franciza Star Wars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: inverse.com