Solo: A Star Wars Story primește primul trailer oficial

În mai puțin de două minute, primul trailer la Solo: A Star Wars Story ne ajută să înțelegem mai bine povestea celui mai îndrăgit personaj din franciză.

Dacă ai urmărit întreaga franciză Star Wars și ai dezvoltat un fanatism deosebit pentru unele dintre personaje, s-ar putea să te încânte maxim premsia din spatele seriei A Star Wars Story. Aceste pelicule de sine stătătoare vor fi intercalate cu franciza principală, la mai puțin de doi ani distanță.

Primul film, Rogue One: A Star Wars Story a fost lansat în 2016 cu o distribuție încărcată de nume mari. Filmul regizat de Gareth Edwards a spus povestea fiicei unui om de știință al Imperiului care a început să facă parte din Alianța Rebelă cu scopul de a fura proiectul pentru Death Star. Felicity Jones, Diego Luna, Forest Whitaker sau Mads Mikkelsen sunt doar câteva nume care au fost atașate proiectului.

După ce Rogue One a generat încasări destul de generoase, cei de la Disney își încearcă din nou norocul cu un film stand alone. De această dată vorbim de Solo: A Star Wars Story. Lung metrajul ne va ajuta să înțelegem mai bine trecutul lui Han Solo, cum a ajuns să îl aibă pe Chewbacca în poziția de copilot și cu ce s-a ocupat cu mulți ani înainte de participarea în Rebeliune.

Destinul filmului a fost unul încărcat de probleme. A schimbat vreo trei regizori înainte să ajungă în mâinile lui Ron Howard (A Beautiful Mind, Apollo 13). Cei care au plecat au criticat atitudinea agresivă a producătorilor Disney față de viitorul francizei.

Detaliile de fond contează însă mai puțin. Important este că pelicula va ajunge pe ecrane și are mari șanse să ne lase cu gura căscată, atât datorită efectelor speciale, cât și a distribuției. Emilia Clarke din Game of Thrones, Alden Ehrenreich din Hai Caesar! și Woody Harrelson din True Detective sunt doar câțiva dintre actorii din rolurile principale. Premiera va avea loc pe 25 mai 2018.

Alexandru Puiu
07:56 06.02.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video