03 apr. 2018 | 07:59

OnePlus 6 se apropie de lansare cu primul teaser oficial

ACTUALITATE
OnePlus 6 se apropie de lansare cu primul teaser oficial

OnePlus 6 nu are încă o dată oficială de lansare, dar au început să apară pe Twitter câteva teasere oficiale menite să evidențieze performanțele dispozitivului.

Compania din spatele OnePlus a fost implicată în ultima jumătate de an în câteva scandaluri. În urmă cu ceva timp, a ieșit la iveală că a taxat de mai multe ori persoanele care au încercat să cumpere telefoane de pe site-ul oficial al producătorului. Asta nu înseamnă însă că nu are în continuare un număr mare de fani. Foarte mulți sunt curioși vizavi de viitorul terminal al chinezilor.

Conform zvonurilor din ultimele luni, OnePlus lucrează intens la OnePlus 6. Telefonul ar trebui să fie dezvăluit într-un context oficial în următoarea perioadă. Până atunci însă, s-a dat drumul campaniei de marketing. Primul video teaser a fost inclus în tweet-ul de mai jos și are doar câteva secunde.

Cel mai probabil, secvența video este primul episod dintr-o serie mai lungă ce va fi difuzată la distanță de câteva zile.

În primul rând, aceasta este prima confirmare oficială a faptului că numele viitorului smartphone de top este OnePlus 6. Pentru că teaserul face referire la viteza de lucru a telefonului, merită avut în vedere faptul că CEO-ul Pete Lau a confirmat în trecut utilizarea SoC-ului Qualcomm Snapdragon 845 în iminentul aparat.

Tot Lau a afirmat că lansarea ar trebui să aibă loc în iunie, dar având în vedere volumul de speculații care au circulat online în ultimele săptămâni despre OnePlus 6, probabil că va fi mai devreme.

[readmore]

În privința celorlalte detalii pe care le cunoaștem despre gadget, co-fondatorul OnePlus, Carl Pei a confirmat pe Twitter că telefonul va avea un breton similar cu cel de la iPhone X, dar un pic mai mic, de doar 19,62 x 7,69 milimetri. Aceasta este mai mare decât cel de la Essential Phone. Va fi interesant de văzut cu ce finisaje se va vinde telefonul.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele