OnePlus 6 va fi cel mai nou telefon ca iPhone X care trebuie tolerat

OnePlus 6 va fi cel mai nou telefon ca iPhone X care trebuie tolerat

Dacă nu te-au vrăjit Samsung Galaxy S9 Plus sau Huawei P20 Pro, iminentul OnePlus 6 este cel mai nou telefon menit să justifice o investiție serioasă într-un smartphone de top.

Când vine vorba de lansările de mobile din prima parte a anului, concurența este una foarte mare. Dacă ești fan Android, decizia unei eventuale achiziții nu este una deloc ușoară. Toate smartphone-urile de top sunt scumpe și tinde să fie o alegere personală dacă optezi să rămâi în curtea Samsung, te orientezi către un Huawei sau faci o investiție pe terminalul unei companii mai mici. În orice caz, OnePlus își va încerca norocul în piață cu OnePlus 6.

Subiectul unei serii stufoase de zvonuri, terminalul a fost confirmat de curând pentru The Verge de către CEO-ul Carl Pei. Aceste informații apar la câteva zile după ce Evan Blass a postat o nouă imagine cu spatele gadgetului. Fotografia de intro ne arată un finisaj unic și interesant pentru spatele OnePlus 6. Textura ar fi putut să fie una lemnoasă, dacă nu era albastră.

Revenind însă la afirmațiile CEO-ului pe marginea OnePlus 6, Carl Pei a încercat să convingă redactorii The Verge că prezența bretonului pe partea din față a dispozitivului este o caracteristică benefică pentru experiența de utilizare. „Ce faci în esență este să muți întreaga bară de notificări mai sus, oferind utilizatorilor mai mult conținut pe ecran.”

Pata neagră va fi cu siguranță prezentă pe partea din față a OnePlus 6, dar CEO-ul a ținut să menționeze că va ocupa un spațiu mai mic decât cel aferent bretonului pe care îl vezi la iPhone X. Nu se va compara însă cu zona aferentă camerei frontale de pe Essential Phone. În practică, va fi vorba de un spațiu de 19,616 milimetri x 7,687 milimetri pe care nu-l poți exploata.

Pentru a se asigura că experiența de utilizare nu va avea de suferit, angajații OnePlus au testat cele mai populare 1000 de aplicații din Google Play Store pe OnePlus 6 și au implementat optimizările necesare. Ceasul este mutat în stânga bretonului, în timp ce toate icoanele de status sunt puse la păstrare în colțul din dreapta sus. Momentan, nu se mai cunosc alte detalii despre viitorul aparat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The Verge