Glumele mai bune decât sosul KFC cu usturoi vândut de acum la Lidl

Glumele mai bune decât sosul KFC cu usturoi vândut de acum la Lidl

Sosul cu usturoi KFC este disponibil din 10 septembrie în toate magazinele Lidl din România. Asta e o veste bună pentru toți cei care adoră sosul. Dar, desigur, e și un bun prilej de a face glume pe seama euforiei pe care a stârnit-o știrea.

Începutul toamnei vine cu una dintre cele mai bune vești: sosul cu usturoi KFC va putea fi cumpărat din orice magazin Lidl din România, oricând te izbește pofta și nu trebuie neapărat să comanzi ceva de la celebrul restaurant fast-food ca să te bucuri de sos.

Este o mișcare strategică din partea KFC, care încearcă să atingă cât mai multe segmente de consumatori, iar în România, usturoiul chiar e o „momeală” bună. În Lidl se găsește deja ketchupul servit la McDonnald’s, care are o aromă și o textură unică, iar sosul cu usturoi KFC îți poate da un motiv în plus să faci mai multe vizite la Lidl.

Sosul este disponibil în supermarketurile Lidl din 10 septembrie, dar a fost aproape un șoc pentru toți cei care adoră acel sos, iar glumele din mediul online n-au întârziat să apară.

Întreaga „junglă” trebuie să afle de cel mai bun sos

sos cu usturoi kfc lidl
Utopia Group

Marea descoperire cu KFC, usturoi și Lidl

sos cu usturoi kfc lidl
Utopia Group

Sosul cu usturoi KFC, adevăratul test al dragostei

O dorință care întrece până și barierele timpului din serialul Rick and Morty

sos cu usturoi kfc lidl rick and morty
Registrul de Evidență a Memelor

O teorie bună de memorat

sos usturoi kfc lidl

Sosul cu usturoi a fost lansat în România în urm cu 20 de ani, odată cu intrarea pe piaţa românească a lanţului de restaurante KFC. Sosul este un produs local, creat pentru a satisface apetitul românilor pentru usturoi (până și străinii au observat asta și nu e deloc un lucru rău).

În Lidl va fi disponibil  într-un ambalaj cum întâlnești la ketchup sau anumite sortimente de maioneză, la 325 de grame, dar o să-l recunoști ușor datorită etichetei personalizate cu imaginea faimosului Colonel Sanders şi menţiunea „produs original KFC”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: