Sony Xperia XZ3 va avea o cameră cu un număr record de megapixeli

Sony Xperia XZ3 va avea o cameră cu un număr record de megapixeli

În ultimele săptămâni, Sony Xperia XZ3 a fost subiectul multor speculații și, cu cât ne apropiem mai mult de lansarea efectivă, aflăm particularități din ce în ce mai interesante.

Cel mai recent set de zvonuri referitoare la Sony Xperia XZ3 vine de la MySmartPrice și ne atrage atenția asupra faptului că ar putea fi telefonul cu cel mai mare număr de megapixelli aferent camerei principale.

Până la această oră, recordul este menținut pe acest subiect de Nokia 808 PureView cu 41 de megapixeli, dar Huawei P20 Pro este foarte aproape cu 40 de megapixeli. Dacă speculațiile se vor confirma, Xperia XZ3 ar putea fi primul smartphone cu un senzor capabil de imagini de 48 de megapixeli.

Sony nu mai comercializează de foarte mult timp telefoane ca pâinea caldă, dar japonezii nu par să se descurajeze într-o piață globală din ce în ce în ce mai agresivă. Sony Xperia XZ3 va fi următorul vârf de gamă al producătorului și va încerca să se lupte de la egal la egal cu smartphone-urile de top ale momentului.

xperia xz3

În mod previzibil, Zperia XZ3 va fi oferit în mai multe nuanțe de culoare, dar în imaginea de mai jos poate fi analizată versiunea pe argintiu. În acest context, se poate vedea pe spate senzorul foto de dimensiuni generoase și cititorul de amprentă instalat într-o poziție confortabilă.

Deasupra camerei este un bliț LED cu două tonuri și un senzor hibrid pentru autofocus ce promite să combine un mecanism laser cu un algoritm de detecție a scenei. Este interesantă prezența pe rama aparatului a unui buton dedicat de declanșare a capturii.

În teorie, Sony Xperia XZ3 ar trebui să fie lansat pe 30 august la Berlin, în cadrul unei conferințe dedicate în perioada târgului internațional IFA 2018. Printre celelalte specificații care s-ar putea dovedi ca fiind adevărate, se numără un SoC Snapdragon 845 cu 6GB RAM și memorie internă de 128GB.

Acumulatorul va fi de 3060mAh, în timp ce panoul de 5,7 inci cu un raport de aspect de 18:9 va avea o rezoluție nativă Full HD+.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: