Sony pregătește două telefoane mid-range atractive

Sony pregătește două telefoane mid-range atractive
Florin Cașotă
Florin Cașotă
08:28 03.10.2018

Sony Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra și Xperia L2 fac un an de la apariție și succesorii celor trei modele sunt aproape să-și facă apariția.

Cei de la OnLeaks și MySmartPrice și-au imaginat felul în care noile modele Xperia XA3 și Xperia L3 vor arăta datorită informațiilor scurse pe internet.

Așadar, în cazul Xperia XA3 avem de-a face cu un model cu o diagonală de 5,9 inci și cu un display cu un raport de aspect de 18:9 și o rezoluție de 2.160 x 1.080 de pixeli. Senzorul de amprentă amplasat pe butonul de pornire și închidere apare pe XA3. Pe modelul anterior, senzorul de amprentă era amplasat pe spate. Eu cred că este o idee foarte bună deoarece acest sistem de deblocare este foarte util și facil de utilizat.

Sony Xperia XA3

La interior avem de-a face cu un proces Snapdragon 660, până la 6 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare, bluetooth 5.0 și un port UBS tip C. Telefonul păstrează mufa de căști, va avea două camere foto pe spate, ar putea fi păstrat butonul dedicat pentru fotografie și ar putea rula Android 9 încă de la lansare.

În cazul Xperia L3 știm că va avea un display de 5,7 inci cu un raport de aspect tot de 18:9 și cu o rezoluție HD+. Și aici avem senzorul de amprentă amplasat pe butonul de pornire. Si aici avem mufa de căști, iar pe spate a mai fost adăugată o cameră, astfel avem și aici doi senzori pe spate. Alinierea celor două camere este pe verticală. Acesta fiind un model mai ieftin, Sony va alege plasticul pentru Xperia L3.

Sony Xperia L3

Sony a dezvăluit telefoanele Xperia XA2 și XA2 Ultra și Xperia L2 la CES 2018 și de aceea ar fi normal să vedem aceste modele anunțate la CES 2019. Ambele telefoane ar trebui să aibă prețuri de pornire destul de mici. XA2 s-a vândut la lansare cu 350 de dolari, iar L2 cu 250 de dolari. Pentru XA3 și L3 ar trebui să ne așteptăm la prețuri similare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: