Solo: A Star Wars Story primește ultimul trailer înainte de premieră

Solo: A Star Wars Story este cel mai recent film din universul cinematografic Star Wars și va avea premiera pe 25 mai.

Disney continuă ciclul lansărilor de lung metraje cu bugete fabuloase în luna mai a acestui an. În timp ce unii abia așteaptă să meargă în cinematografe pentru The Avengers: Infinity Wars, ceilalți amatori de SF-uri așteaptă cu sufletul la gură să vadă noul Star Wars. Acesta va spune povestea lui Han Solo și va continua franciza într-un mod cât se poate de profitabil.

Solo A Star Wars Story este primul film Star Wars regizat de Ron Howard. Deși producătorul este recunoscut pentru lung metraje de tip dramă, precum A beautiful mind sau Frost/Nixon, Howard are și câteva filme de acțiune/aventură în portofoliu. The Da Vinci Code, Rush sau Inferno sunt doar câteva exemple.

Pentru că nu face parte din franciza principală Star Wars, iminentul Solo va spune o poveste de sine stătătoare. Nu mai trebuie să vezi alte filme pentru a-l înțelege mai bine și nici nu trebuie să aștepți o peliculă viitoare pentru a-i vedea deznodământul.

Având în vedere că mai este aproximativ o lună până la lansarea de pe 25 mai, cel mai nou trailer este menit să amplifice eforturile de marketing ale studiourilor Disney pentru acest film. Clipul de aproximativ două minute și jumătate ne atrage atenția asupra celorlalte personaje impresionante care vor forma echipa lui Han Solo. Listei se adaugă mai multe nume pe care s-ar putea să le cunoști, Emilia Clarke (Game of Thrones), Donald Glover (Atlanta) și Paul Bettany (Jarvis din Avengers).

Etapa vieții povestită în Solo este cu mult înaintea evenimentul din primul episod de Star Wars. La momentul respectiv, Han Solo era tânăr și inconștient. Nu devenise încă o parte componentă a revoltei împotriva imperiului. Tonul filmului este unul foarte interesant, deoarece pare să se apropie de o peliculă construită în jurul unui jaf, similar cu cel din seria Ocean`s. Secvențele de super acțiune cu efecte speciale extravagante sunt de asemenea incluse.

Solo a star wars story

Alexandru Puiu
06:30 11.04.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video