05 feb. 2018 | 20:30

Solo: A Star Wars Story beneficiază de primul teaser la Super Bowl

VIDEO ACTUALITATE

După Rogue One, Solo va fi al doilea film din seria de pelicule A Star Wars Story și se pare că tocmai a beneficiat de primul teaser de 45 de secunde.

În fiecare an, de Super Bowl, marii producători de filme și seriale cheltuie sume astronomice pentru a-și promova creațiile care vor încerca să facă valuri pe marile și micile ecrane în anul următor. În 2018, Netflix a dezvăluit pentru prima oară și a lansat The Cloverfield Paradox. În același context, HBO a făcut public un teaser pentru sezonul doi din Westworld, iar Paramount a publicat primul trailer pentru Mission Impossible 6 Fallout.

Din seria de dezvăluiri de Super Bowl, nu puteau lipsi creatorii Star Wars. La doar câteva luni după ce a făcut valuri în cinematografe cel mai recent film din franciza principală, avem parte de primul teaser pentru o nouă peliculă din seria A Star Wars Story. Lansat în 2016, Rogue One a fost primul film cu sufixul A Star Wars Story.

Solo va fi un film de sine stătător menit să spună povestea vieții personajului Han Solo. În contextul deznodământului acelui personaj din ultimele filmele, fanii Star Wars se vor bucura să-l mai vadă încă o dată pe marile ecrane.

Deși se cunoșteau de mult timp detalii despre distribuția și scopul filmului, până acum nu am văzut nici o secvență video din Solo: A Star Wars Story. Nici teaserul publicat recent nu ne lămurește foarte bine în privința intrigii din film, dar măcar ne puteam forma o idee despre personajele care vor facilita ecranizarea poveștii lui Han Solo. Apropo, nu ar trebui să dureze mai mult de 24 de ore până la lansarea trailerului efectiv pentru Solo, teaserul de mai sus fiind menit să ne deschidă apetitul.

Solo: A Star Wars Story îi va avea în distribuție pe Alden Ehrenreich (Hail, Caesar!, Beautiful Creatures) în rolul lui Han Solo și Donald Glover (Atlanta, The Martian) în pielea lui Lando Calrissian. Emilia Clarke din Game of Thrones și Woody Harrelson din Hunger Games și True Detectiv vor completa seria de nume mari asociate proiectului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele