18 oct. 2017 | 20:00

Filmul Star Wars cu Han Solo din 2018 are un nume oficial

ACTUALITATE
Filmul Star Wars cu Han Solo din 2018 are un nume oficial

Universul cinematografic Star Wars se află într-un permanent proces de expansiune din momentul în care Disney a cumpărat Lucasfilm, împreună cu francizele din portofoliu.

Din 2015, nu trece un an fără un nou film Star Wars. După episodul VII – The Force Awakens și Rogue One – A Star Wars Story, a ieșit la iveală o rețetă. Într-un an se va continua trilogia inițială, în timp ce în al doilea an vom avea parte de o poveste de sine stătătoare a cărei acțiune se desfășoară în același univers SF. Anul acesta, de exemplu, vom avea parte de Episodul VIII – The Last Jedi.

Se știe de ceva timp că filmul Star Wars ce ar urma să fie lansat anul viitor va spune povestea lui Han Solo când era tânăr. În trilogia originală, Harrison Ford a intepretat acel personaj, dar acum va fi readus la viață de Alden Ehrenreich, cunoscut publicului de la noi datorită rolurilor din Beatiful Creatures, Hail, Caesar! sau Blue Jasmine. Numele exact la viitoarei pelicule nu a fost însă cunoscut până la această oră.

Filmul Star Wars din 2018 va fi intitulat Solo: A Star Wars Story. Denumirea a fost confirmată de regizorul Ron Howard prin intermediul unui clip postat pe Twitter ce poate fi urmărit mai jos. Aparent, s-a încheiat procesul de producție al filmului, iar Howard a decis să le facă un cadou fanilor prin această veste.

Până la materializarea acestui proiect, Solo: A Star Wars Story a avut parte de mai multe amânări cauzate de neînțelegeri între oficialii Disney și prima echip de regizori. Filmul ar fi trebuit să fie regizat de Phil Lord și Christopher Miller, până când cei doi s-au retras din proiect și au fost înlocuiți de Ron Howard. Detalii despre povestea ce va fi spusă în Solo nu se cunosc momentan, dar distribuția este una foarte interesantă. Pe lângă Ehrenreich, îi vom mai vedea pe marele ecran pe Donald Glover, Emilia Clarke, Woody Harrelson, Paul Bettany, Phoebe Waller – Bridge și Thandie Newton. Premiera Solo: A Star Wars Story este programată pentru 25 mai 2018.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele